Η θετικότητα είναι στάση ζωής σε όλους τους τομείς

POP UP TEAM
/
27 Σεπτεμβρίου, 2023

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός –

Σε όλα τα πράγματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας υπάρχουν τρία στάδια: αρχή-μέση-τέλος. Ακόμη και η ανθρώπινη ζωή διαιρείται σ’ αυτά τα τρία συστατικά και η συνταγή πάντα καταλήγει πετυχημένη. Η πεμπτουσία αυτής της διαδρομής είναι στα παλαμάκια που χτυπάς για όλα αυτά που έρχονται, πώς περνάς μαζί τους για όσο καιρό είναι δίπλα σου και πώς τους κουνάς το μαντήλι του αποχαιρετισμού.

Υπάρχουν άνθρωποι ολόκληροι, πλήρεις, γεμάτοι και γα**τοι , αποφασισμένοι να ρουφήξουν μέχρι το μεδούλι ό,τι μπορεί να τους προσφερθεί, έτοιμοι να κάνουν μάθημα το πιο δυνατό χαστούκι. Ακόμη και την πιο ισχυρή μπουνιά να τη γυρίσουν πίσω με άλλη μορφή. Αυτοί οι άνθρωποι, όταν κάνουν αρχή, την εννοούν. Είναι η φωτογραφία για το «Πάλης Ξεκίνημα, Νέοι Αγώνες». Είναι οι άνθρωποι της φυλής σου, αυτοί που θα σε βοηθήσουν στο χτίσιμο της φωλιάς σου, αυτοί που θα σε αγκαλιάσουν σφιχτά και ρυθμικά, τόσο που θα ξεχάσεις μονοκοντυλιά τις μαλακίες που σου ανέβασαν την πίεση και σε έκαναν μπουρλοτιέρη.

Δεν είναι μόνο αστείρευτη πηγή αισιοδοξίας και δύναμης, είναι και ένας καλός λόγος να υποσχεθείς ότι θα προσπαθήσεις να παρατείνεις τη διάρκεια μέχρι εκεί που μπορείς,. Παραπέρα θα φιλοτιμηθεί το κωλόσκοινο και θα ταλανηθεί από μόνο του. Το κατάλαβες από πολύ νωρίς ότι μπορείς να βασιστείς πάνω τους και ήξεραν κι εκείνοι ότι θα είσαι το σημείο αναφοράς τους, η ρίζα που κάνει το δέντρο να αναπνέει και να αναπτύσσεται.

Τώρα, οι άλλοι υπάρχουν για να ενοχλούν και το παίρνουν το μήνυμα με κάθε τρόπο. Τους αγνοείς, τους κοιτάς υποτιμητικά, δεν απαντάς, δεν ανοίγεις πόρτα, κλειδαμπαρώνεσαι στο καταφύγιο ευτυχίας σου και κολυμπάς μέσα σε στιγμές που δημιούργησες εσύ και το άλλο το ξεροκέφαλο φιντάνι που διάλεξες. Ακόμα κι αν είστε στα μισά της διαδρομής, μπορείτε να το κάνετε ατελείωτο, μπορείτε να πάτε το τέλος παραπίσω κι άλλο πίσω μέχρι να ακουστεί το μπαμ από όλους αυτούς τους μίζερους που προβλέπουν μόνο αρνητικά και προετοιμάζονται για τους τίτλους του τέλους.

Η θετικότητα είναι στάση ζωής σε όλους τους τομείς αλλά στην προσωπική ζωή είναι αυτό που κάνει τον τροχό να γυρίζει, αυτό που θα κάνει τη μπίλια να κάτσει στον αριθμό που πόνταρες κι αν πόνταρες πολλά ακόμα καλύτερα. Η αρχή πάντα θα είναι γρήγορη, πάντα θα κάνει τα πάντα να φαντάζουν ατελείωτα και διαυγή. Ο τρόπος που εισάγονται νέα δεδομένα στη σχέση κι η επεξεργασία καθορίζουν τη συνέχεια και την έκβαση.

Στο χέρι σου είναι και το μαχαίρι και το καρπούζι. Αφού σφάξεις το καρπούζι και το φας, κοίτα να αποδεκατίσεις και όλους όσους προμήνυαν την καταστροφή και έβαζαν στοιχήματα για την τελετή λήξης. Η τελετή έναρξης πάντα θα είναι πιο φαντασμαγορική και οι αγώνες πάντα θα κρατάνε το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο, άρα εσύ που μπήκες στο στίβο με όρεξη και κέφι, είσαι ο μόνος υπεύθυνος για το θέαμα που θα προσφέρεις. Πρώτα στον εαυτό σου που θα το ζήσει και μετά στο φιλοθεάμον ακροατήριο. Κράτα αμείλικτη στάση απέναντι στους γρουσούζηδες, πέτα τα σκουπίδια μια και καλή και κάνε στην αρχή μόνιμο διορισμό στη ζωή σου και στις ζωές αυτών που αγαπάς.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved