Μeghan Markle: Ποια είναι η προσωπική της περιουσία;

POP UP TEAM
/
21 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Mια φορά και ένα καιρό, η Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry ενώ κέρδιζε πολλά χρημάτα ως εντελώς αυτοδημιούργητη ηθοποιός που έτυχε να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και από τότε που αποχώρησε από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αύξησε την καθαρή περιουσία της εκθετικά – όλα μέσω projects που επικεντρώνονται στο να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Ας αναλύσουμε πώς το έκανε.

Ο μισθός της στο Suits

Λίγο πριν η Meghan συναντήσει τον Ηarry και γίνει Δούκισσα, ήταν το αστέρι της αμερικανικής σειράς Suits. Η αμοιβή της ήταν 50.000 δολάρια ανά επεισόδιο, κάτι το οποίο ανέρχεται σε περίπου 450.000 δολάρια ετησίως.

Μισθός από ταινίες

Σύμφωνα με το KnowNetWorth.com, η Meghan κέρδισε 187.000 δολάρια από την ταινία Remember Me, άλλα 171,429 δολάρια από το The Candidate και 153,846 δολάρια από το The Boys and Girls Guide to Getting Down. Φυσικά, αυτές είναι μόνο τρεις από τις πολλές ταινίες που έχει κάνει, έτσι μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα συνολικά κέρδη της Meghan είναι πολύ μεγαλύτερα.

http://youtu.be/1FzdrPRmCLQ

Κέρδη από διαφημίσεις

Πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Meghan μπόρεσε να αξιοποιήσει τον υπέροχο κόσμο των διαφημίσεων. Το KnowNetWorth.com αναφέρει ότι κέρδιζε επιπλέον 80.000 δολάρια ανά έτος με αυτόν τον τρόπο.

http://youtu.be/c72LeGtkIog

Εισόδημα από τη βασιλική οικογένεια

Ο Meghan και ο Harry παραιτήθηκαν από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα πριν από λίγο καιρό και εκείνη τη στιγμή είπαν «Σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω ως ανώτερα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πλήρως την Αυτής Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα».

Είναι, όμως, πραγματικά οικονομικά ανεξάρτητοι; Για λίγο, υπήρχαν εικασίες ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος υποστήριζε την Meghan και τον Harry από το ιδιωτικό κτήμα του Δουκάτου της Κορνουάλης, αλλά δεν ήταν έτσι! Σίγουρα και οι δύο τους είχαν εισόδημα από το Δουκάτο, αλλά οι New York Times επιβεβαίωσαν ότι δεν το κάνουν πλέον, γράφοντας «Δεν αντλούν εισόδημα από το Δουκάτο της Κορνουάλης, όπως έπρατταν πριν φύγουν από τη Βρετανία».

Αναρωτιέστε τι άλλαξε; Χμ.

Η συμφωνία με το Netflix

Η συμφωνία για παραγωγές της Meghan και του Harry με το Netflix, η οποία ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, θα περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, εκπομπές και παιδικό πρόγραμμα – με το ζευγάρι να λέει ότι η εστίασή τους είναι στη «δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα».

Συναρπαστικό, αλλά ας μιλήσουμε για χρήματα: Το Newsweek αναφέρει ότι αυτή η συμφωνία εκτιμάται ότι αξίζει 50-100 εκατομμύρια δολάρια. 

Η συμφωνία με το Spotify

Πέρα από το Netflix, ο Meghan και ο Harry υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία με το Spotify, όπου θα παράγουν podcast. Αυτή είναι η δήλωσή τους:

«Αυτό που αγαπάμε για το podcasting είναι ότι μας θυμίζει να αφιερώνουμε λίγο χρόνο και να ακούμε πραγματικά, να συνδεθούμε ο ένας με τον άλλο χωρίς απόσπαση της προσοχής. Με τις προκλήσεις του 2020, δεν υπήρξε ποτέ πιο σημαντική στιγμή για να το κάνουμε, γιατί όταν ακούμε ο ένας τον άλλο και ακούμε τις ιστορίες μεταξύ μας, μας θυμίζει πόσο αλληλοσυνδεόμαστε όλοι μας».

Δεν είναι γνωστό πόσο αξίζει αυτή η συμφωνία, αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι πολύ.

Άρα λοιπόν πόση είναι η περιουσία της Meghan;

Όταν η Meghan ήταν ακόμα νέα για τη βασιλική οικογένεια, το KnowNetWorth.com ανέφερε ότι η συνολική καθαρή αξία της περιουσίας της ήταν κάπου στο εύρος των 7 εκατομμυρίων δολαρίων – προφανώς δεν ήταν και πολύ άσχημα. Στην εποχή μας; Το Celebrity Net Worth την υπολογίζει στα 50 εκατομμύρια δολάρια – αλλά αυτό σε συνδυασμό με τον Πρίγκιπα Harry. Πάντως πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν σημαντικά γενικά έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, του κόστους ασφαλείας και του γενικού κόστους της ζωής τους, μιας αρκετά ακριβής ζωής! Το συμπέρασμα είναι πάντως ότι η Meghan είναι σήμερα πολύ πιο πλούσια από τότε που ήταν ηθοποιός.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved