Εκείνοι οι άνθρωποι οι έξω καρδιά, είναι οι πιο μοναχικοί και κλειστοί

POP UP TEAM
/
26 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Έχεις δει σε παρέες ανθρώπους που είναι πάντα μ’ ένα χαμόγελο και κάνουν και τους άλλους να χαμογελούν; Ναι, μιλώ γι’ αυτούς που έχουν έναν καλό λόγο για όλους και είναι έτοιμοι να σύρουν τον χορό και να αρχίσουν το τραγούδι.

Είναι οι τύποι “έξω καρδιά” που με την καλή τους πρόθεση και τη θετική τους ενέργεια είναι περιζήτητοι στις παρέες. Κάνουν τους άλλους να αναρωτιούνται αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν προβλήματα στη ζωή τους και πώς γίνεται να είναι πάντα πρόθυμοι να ακούσουν και να στηρίξουν τους άλλους.

Εγώ λοιπόν σου λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι με το μόνιμα χαμογελαστό πρόσωπο που είναι η ψυχή της παρέας, είναι συνήθως άτομα μοναχικά και κλεισμένα στον εαυτό τους!

Οξύμωρο σχήμα, θα μου πεις! Κι όμως. Οι άνθρωποι με τον αλέγκρο χαρακτήρα είναι εκείνοι που έχουν πονέσει πολύ. Έχουν δοκιμαστεί σκληρά από τη ζωή και ξέρουν τι θα πει να υποφέρεις.

Η ομορφιά της ψυχής και του χαρακτήρα τους είναι αυτό που τους ωθεί να μη θέλουν οι άλλοι να υποφέρουν. Τους αρέσει να σκορπούν απλόχερα το γέλιο γιατί έτσι ευχαριστιούνται και οι ίδιοι.

Με τον τρόπο τους τρέχουν να σηκώσουν όσους γονάτισε η ζωή . Η ευγένεια και η προσφορά τους γίνεται ακόμα και παρεξηγήσιμη.

Όταν μένουν μόνοι όμως τα έχουν βρει με τον εαυτό τους. Έχουν δώσει όσα στερήθηκαν και έχουν προσφέρει όσα δεν πήραν. Έχουν καταφέρει τον πόνο να τον κάνουν χαρά και να τον μοιράζουν.

Δεν πολλαπλασιάζουν τη στεναχώρια τους μεταδίδοντάς την. Κάνουν το αντίθετο.

Γι’ αυτό όταν συναντήσεις ξανά ανθρώπους που γελούν ακόμα και τα μάτια τους, σκέψου μόνο πόσο έχει κλάψει η καρδιά τους. Μην τους αφήσεις να σου φύγουν. Κράτησέ τους κοντά σου ως δώρο ζωής!

 

κείμενο: Δέσποινα Χατζάκη- loveletters

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved