Πλέον η Μαριλού Ρεπάπη δεν αυτοπροσδιορίζεται μόνο ως μέλος της ομάδας της τηλεοπτικής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ως μητέρα, υποστηρίκτρια των γυναικείων δικαιωμάτων και foodie, αλλά και ως επιζήσασα από τον καρκίνο του μαστού.

Σε μια συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram κάνει μια αναδρομή στο 2020 και στα μαθήματα ζωής που της άφησε, κυρίως η περιπέτεια υγείας από την οποία βγήκε νικήτρια.

Συγκεκριμένα, η Μαριλού Ρεπάπη ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα:

«Αυτήν την χρονιά πήρα πολλά μαθήματα. Μαθήματα ζωής. Μαθήματα μαγειρικής. Μαθήματα Τετάρτης και Πέμπτης Δημοτικού. Το μεγαλύτερο μάθημα όμως που πήρα είναι ότι ο εαυτός μας δεν είναι δεδομένος, όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για εμάς τους ίδιους.

»Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον προσέχουμε και να μην τον σκάμε για ασήμαντα πράγματα, πρόσωπα και γεγονότα. Φέτος ο οργανισμός μου, ούρλιαξε αυτήν τη δήλωση στις αρχές της χρονιάς και έτσι, ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει από πάνω μου, έφυγε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μετά από δύο χειρουργεία.

«Ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει από πάνω μου, έφυγε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μετά από δύο χειρουργεία»

»Όμως αυτή η τόσο κακή χρονιά για όλον τον κόσμο, φεύγει αφήνοντάς με πιο ώριμη και πιο δυνατή, γεμάτη ευγνωμοσύνη και αγάπη για τους δικούς μου ανθρώπους. Για το παιδί μου, για τον Νίκο, για τους αληθινούς μου φίλους και την οικογένειά μου. Πλέον το μόνο που θέλω είναι να βγαίνουν καθαρές οι εξετάσεις μου για να είμαι κοντά σε όσους αγαπώ.

»Τα ασήμαντα είναι ακριβώς αυτό, ασήμαντα. Έχω πια σταματήσει να “ποτίζω νεκρά φυτά”. Οι εννιά φωτογραφίες μου, δεν είναι αυτές που πήραν τα περισσότερα λάικ. Είναι αυτές που περιγράφουν το πώς πέρασα το 2020 και δεν έχω δείξει ακόμα. Καραντίνα, χειρουργεία, τηλεκπαίδευση, μαγειρική, νέα σκέψη, νέο σπίτι και πολλή αγάπη».

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Πηγή: womantoc.gr