5 λάθη που κάνουν όλες οι γυναίκες και καταστρέφουν μία σχέση

POP UP TEAM
/
12 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μιας και διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες του χρόνου, ας προλάβουμε κάποια λάθη. Για το καλό!

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, πόσο μάλλον την περίοδο αυτή, κατά την οποία δύσκολη είναι η ίδια η ζωή και η καθημερινότητα. Και αν η γνωριμία μπορεί να σου φαίνεται βουνό, οι ειδικοί θεωρούν ότι το να κρατήσεις μία σχέση είναι το πιο περίεργο κομμάτι που απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια. Υπάρχουν μάλιστα κάποια πολύ συγκεκριμένα λάθη που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν με αποτέλεσμα να καταστρέφουν ό, τι με κόπο έχτισαν. Παρακάτω σου έχω κάποια λάθη που καλό θα ήταν να αποφύγεις.

Δεν αναγνωρίζεις την αξία σου:
Με αποτέλεσμα να καταλήγεις πάντα με τον λάθος άνθρωπο που έλεγε και η Δέσποινα η Βανδή. Το ζητούμενο είναι να βρεις κάποιον να σε αγαπάει, να σε εκτιμάει, να σε θέλει και να περνάτε καλά μαζί. Φαίνεται όμως ότι εσένα σε ελκύει το δράμα και οι δυσκολίες, με αποτέλεσμα να βάζεις τον εαυτό σου πάντα στη δυσάρεστη θέση της αμφιβολίας. Εξάλλου, όπως η ζωή έχει δείξει, όταν κάτι το προσπαθείς πολύ και δεν βγαίνει, καλό θα είναι να το αφήνεις. Αυτός ο άνθρωπος δεν είσαι για σένα. Χώνεψέ το!

Είσαι πολύ αυτάρκης:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελπιδοφόρο από γυναίκες που παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους, κάνουν καριέρα, αναζητούν την ευτυχία και γενικά χαίρονται τη ζωή τους όπως ακριβώς εκείνες θέλουν. Υπάρχει όμως μία παγίδα σε όλο αυτό, που δεν είναι άλλη από την αυτάρκεια που παρουσιάζεις. Είναι πολύ θετικό να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά όταν καμιά φορά το παρακάνεις, δεν αφήνεις χώρο για κανέναν άλλο στη ζωή σου, πόσο μάλλον για έναν σύντροφο. Μη γίνεσαι ο άντρας της ζωής σου. Μπορεί να γίνει κάποιος άλλος. Λέω εγώ τώρα!

Προσπαθείς να τον αλλάξεις:

Σε όποιον αρέσουμε συνηθίζει να λέει ο λαός και λυπάμαι δεν μπορώ να διαφωνήσω. Είναι αδύνατον να αλλάξεις κάποιον άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή εσύ το θέλεις, ακόμα και αν οι συμβουλές σου είναι απίθανες και φυσικά το κάνεις για το καλό του. Κανένας δεν άλλαξε ποτέ επειδή του το πρότεινε κάποιος άλλος. Πόσο μάλλον επειδή τον πίεσε.

Δεν εκτιμάς αυτά που σου δίνει:

Το ότι αποφάσισε να είναι μαζί σου, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι μία ισόβια απόφαση που δεν μπορεί να αλλάξει no matter what. Οι σχέσεις βασίζονται στην επικοινωνία και την αμοιβαία εκτίμηση, αγάπη και πολλά άλλα θετικά συναισθήματα. Όταν αυτά από την μία πλευρά, τη δική σου, δεν υπάρχουν, τότε υπάρχει πρόβλημα. Όχι δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει όλα όσα εσύ πιστεύεις ότι είναι υποχρεωμένος. Το ότι θέλει και τα κάνει, είναι άλλο ζήτημα.

Και όλο αυτό το δράμα…

Ναι είμαστε drama queens, αλλά καμία φορά αυτό σταματάει να είναι ενδιαφέρον και χαριτωμένο και καταντάει ενοχλητικό και αιτία χωρισμού! Αντί να βρίσκεις συνέχεια λόγους για να γκρινιάξεις, αντί να προσπαθείς να εντοπίσεις προβλήματα που δεν υπάρχουν, κάτσε να το απολαύσεις για όσο κρατήσει. Γιατί δυστυχώς, μεγαλώνοντας συνειδητοποιούμε ότι το για πάντα είναι όλο και πιο σπάνιο.

 

Με πληροφροίες από queen.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved