Όταν το φιλί του θα το αναγνωρίσεις σαν δικό σου… τότε θα μιλάς για έρωτα

POP UP TEAM
/
17 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Πέρασαν άνθρωποι απ’τη ζωή σου που σ’αγγίξανε, πέρασαν άνθρωποι απ’τη ζωή σου που τους ερωτεύτηκες, που γαλήνεψαν την ψυχή σου και την έραναν με αρώματα και ροδοπέταλα.
Πέρασαν τρένα απ’το σταθμό σου και αποβίβασαν κάθε λογής ταξιδιώτες, ανθρώπους διαφορετικούς, κάστες διάφορες, φατρίες ατόμων με επιτηδευμένους σκοπούς, φορτωμένοι με τα εγωϊστικά τους θέλω. Άνθρωποι χειριστικοί όπου σε ανάγκασαν να κάνεις τις ανάγκες τους και ανάγκες δικές σου, χειραγωγόντας το μυαλό σου και κατευθύνοντας το.
Άνθρωποι που ερωτεύτηκες, άνθρωποι που αγάπησες με τον δικό σου τρόπο ή ακόμη κι άνθρωποι που ένιωσες μονάχα έλξη.Όλοι κάτι σου άφησαν και όλοι τους απο ένα κομμάτι σου,σου πήραν.
Κι εσύ,στο κάθε πέρασμα του καθενός πάλι να αποζητάς εκείνο το πολύ που ονειρεύτηκες, εκείνο το πολύ που ξέρεις πως αξίζεις και διψασμένα το ζητάς. Κάθε φορά που πλανεύτηκες και πίστεψες, κάθε φορά που βρήκες ένα λόγο, μία αφορμή για να βαφτίσεις ιδανικό και απόλυτο το “λίγο” σε ποσότητα ή διάρκεια που σου πάσαραν για ατόφιο.
Έλα λίγο να τα πούμε..
Έλα να σου μιλήσω για τον έρωτα και πώς θα τον αναγνωρίσεις.
Όταν ο έρωτας τρυπώσει στο μυαλό σου, θα σε αποδιοργανώσει εντελώς, δεν θα ξέρεις πού πατάς και πού θα βρίσκεσαι, η σκέψη σου θα τρέχει και πολλά σενάρια θα φτιάχνεις. Τα πόδια σου θα κόβονται και το στόμα σου ξερό, το στομάχι σου.. μπλά, μπλά, μπλά..κτλ
Άκου να δείς! Γιατί δεν στα είπαν όλα..
Ίσως όλα αυτά να σου συμβούν, ίσως να σου συμβούν και άλλα ακόμη που δεν φαντάστηκες ποτέ, ίσως να σε χτυπήσει ακαριαία ή σε βάθος χρόνου. Δύο πραγματάκια όμως προσπερνάς και ίσως λίγη σημασία να τους δίνεις.
Άκου να δείς! Όταν το φιλί του θα το αναγνωρίσεις σαν δικό σου, όταν θα’ναι πιστό αντίγραφο αυτού που δίνεις, τότε μόνο βρήκες εκείνον..
Όταν η αγκαλιά σου θα κουμπώνει τέλεια,απόλυτα,ολοκληρωτικά μέσα στη δική του,όταν θα θυμίζουν δύο κομμάτια απο χαμένο πάζλ τα κορμιά σας να εφάπτουν, όταν στους ώμους σας το πρόσωπο σας θα κουρνιάζει και τα βλέφαρα σας την αυλαία τους θα ρίχνουν.. Τότε και μόνο εκεί ο έρωτας θα υπογράφει, τη σφραγίδα του θα βάζει και νεύμα θα σου κάνει για να αφεθείς..
Μόνο όταν..
Μόνο τότε..

 

Kείμενο: Κώστας Ανδρεόπουλος- loveletters

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved