"Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη".

Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η Αννίτα Ναθαναήλ η οποία μίλησε για την εκστρατεία αγάπης που έχει διοργανωθεί για την 34χρονη Ιωάννα, την κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα η θεραπεία του προσώπου της.

Είπε η Αννίτα Ναθαναήλ για το στάδιο που βρίσκεται η θεραπεία της Ιωάννας: "Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω covid-19 και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό.

Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό. Επειδή με τις εγχειρίσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα. Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη."

Η καμπάνια της Αννίτας Ναθαναήλ
Να υπενθυμίσουμε ότι η Ανίτα Ναθαναήλ μέσω μιας μεγάλης πλατφόρμας του εξωτερικού, το GoFundme, που αφορά δωρεές σε άτομα που χρήζουν βοήθειας, καλεί όσους μπορούν και θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά για να βοηθήσουν την 34χρονη σε αυτή την επίπονη και κοστοβόρα προσπάθεια.

Μαλιστα, από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν ήταν η γνωστή παρουσιάστρια και Ελληνίδα ομογενής στην Αμερική Μαρία Μενούνος η οποία πληροφορήθηκε για τον παγκόσμιο έρανο μέσω της πλατφόρμας GoFundMe που "τρέχει" ώστε να ενισχυθούν τα έξοδα και ο μαραθώνιος των χειρουργείων που χρειάζονται για την αποκατάστασή της Ιωάννας.

Μάλιστα η ίδια διέθεσε το ποσό των 1.000 δολαρίων και κάλεσε όσους μπορούν, να βοηθήσουν έμπρακτα την Ιωάννα, στα ιατρικά έξοδα των επεμβάσεων και των θεραπειών καλώντας όποιον μπορεί να βοηθήσει.