Γυναίκα κατάλαβε ότι ήταν έγκυος 10 μέρες πριν τον τοκετό – Νόμιζε απλά ότι είχε πάρει κιλά

POP UP TEAM
/
17 Ιανουαρίου, 2021

Επέδιδε τη φουσκωμένη της κοιλιά στα «επιπλέον κιλά της καραντίνας» και τις κλωτσιές που ένιωθε στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου από το οποίο υποφέρει. Κι όμως μια Βρετανίδα, η Σαμάνθα Χικς, ήταν έγκυος και το κατάλαβε μόλις δέκα μέρες πριν από τον τοκετό.

Σύμφωνα με την ιστορία της, όπως την αφηγείται το BBC, αφού έκανε δύο τεστ εγκυμοσύνης τα οποία βγήκαν αρνητικά, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και θεώρησε ότι, απλά, είχε πάρει βάρος στη διάρκεια του lockdown. Όσο για τις κλωτσιές του μωρού, πίστευε ότι ήταν συμπτώματα από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, που έχει κληρονομήσει από τους γονείς της.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, Τζο: «Τα Χριστούγεννα τη ρώτησα να ήταν σίγουρη ότι δεν ήταν έγκυος, αλλά μου απάντησε αρνητικά, προσθέτοντας ότι γνωρίζει καλά το σώμα της. Και μετά, την Πρωτοχρονιά, ακούμπησα τα χέρια μου στην κοιλιά της και ένιωσα την κλωτσιά ενός μωρού. Κάναμε ένα ακόμα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο αυτή τη φορά βγήκε θετικό».

«Την Πρωτοχρονιά, ακούμπησα τα χέρια μου στην κοιλιά της και ένιωσα την κλωτσιά ενός μωρού. Κάναμε ένα ακόμα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο αυτή τη φορά βγήκε θετικό».

Ακόμα και τότε, ωστόσο, η Βρετανίδα πίστευε ότι αργούσε ο τοκετός και επέστρεψε στην εργασία της, σε ένα κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων, περπατώντας καθημερινά 40 λεπτά για να φτάσει μέχρι εκεί. Δέκα μέρες αργότερα, την έπιασαν οι ωδίνες τοκετού και έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου γέννησε ένα τελειόμηνο μωρό. «Ήταν σουρεαλιστικό, οι γιατροί κατάλαβαν ότι η Τζούλια [το μωρό] ήταν τελειόμηνο μόνο όταν γεννήθηκε».

 116516046 mediaitem116516045

Το ζευγάρι έχει ακόμα δύο παιδιά, τριών και οκτώ ετών, και δεν σκόπευε να μεγαλώσει περισσότερο την οικογένειά του. Τουλάχιστον οι φίλοι, οι συγγενείς, ακόμα και άγνωστοι προθυμοποιήθηκαν να το εφοδιάσουν με μωρουδιακά είδη, όταν έμαθαν την απίστευτη ιστορία του.

Με στοιχεία από BBC

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved