Μιμή Ντενίση: «Οι γυναίκες που μιλάνε είναι μάγκες. Ούτε οι θύτες, ούτε οι θαυμαστές τους»

POP UP TEAM
/
19 Ιανουαρίου, 2021

Η Μιμή Ντενίση, με μία ανάρτηση στον προσωπική της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ,τάσσεται υπέρ της Σοφίας Μπεκατώρου, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, τονίζοντας ότι είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό των γυναικών που έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από υψηλό παράγοντα της ομοσπονδίας της ιστιοπλοΐας έχει κινητοποιήσει όλες τις γυναίκες, οι οποίες στέκονται στο πλευρό της, ωθώντας, μάλιστα, κι άλλες αθλήτριες στο να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν ανοικτά τη σεξουαλική κακοποίηση που έχουν δεχθεί.

Η Μιμή Ντενίση, μέσα από την ανάρτησή της, απάντησε στο ερώτημα που θέτους πολλοί στα social media, δηλαδή το «γιατί η Σοφία Μπεκατώρου δεν μίλησε νωρίτερα». 

«Και βέβαια είμαι με την Μπεκατώρου, όπως είμαι και με όλες τις ανώνυμες γυναίκες που έχουν υποστεί βιασμό ψυχικό και σωματικό, παρενόχληση, εκφοβισμό και δεν με νοιάζει πότε μίλησε. Σημασία έχει πως μίλησε!! Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε από τότε, πως ένοιωθε, τι την φόβιζε. Εξ’ άλλου η κοινωνική αντιμετώπιση ήταν τελείως αλλιώς παλιότερα. Ακόμα κ σήμερα διαβάζω κάποιους που ειρωνεύονται και κάνουν τους μάγκες. Αλλά μάγκες είναι οι γυναίκες που μιλάνε, ούτε οι θύτες ούτε οι θαυμαστές τους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved