Να μεθώ με εσένα, όχι για εσένα

POP UP TEAM
/
22 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Τ’ αντέχεις; Αλήθεια το μπορείς; Να μεθάμε μαζί και όχι χώρια και όχι εγώ για σένα και εσύ για μένα; Μαζί. Εκείνο το δύσκολο μαζί, τ’ αντέχεις; Εμένα τ’ αγρίμι, εγώ σου μιλώ. Η αγάπη σου η μεγάλη που μπροστά στον έρωτα είμαι ένα τίποτα, ένα μηδενικό. M’ αντέχεις;

Να μαι ο παράδεισος και κόλαση σου μαζί; Το ‘χεις; Να με φλερτάρεις κάθε μέρα, συνέχεια και πολύ. Το πάθος να ανάβει αντί να σβήνει κι ας είμαι γκόμενά σου, κι ας είμαι η γυναίκα σου και ας είμαι η μάνα των παιδιών σου.

Να φλερτάρεις τη μάνα των παιδιών σου μπορείς; Φοβάμαι γιατί. Φοβάμαι να με δεδομένη, φοβάμαι να μην είμαι ποθητή, φοβάμαι να ναι η ζωή μου βαρετή. Από όλα πιο πολύ το φοβάμαι. Αυτή την πλήξη, εκείνη την καληνύχτα που θα λέμε και θα αλλάζουμε πλευρό.

Δεν φοβάμαι αν θα με αγαπάς Κυριακή πρωί, το ξέρω πως θα με αγαπάς την κάθε Κυριακή σου. Το θέμα είναι αν θα με θες κάθε Σάββατο βράδυ.Αντέχεις σε αυτό το φόβο που με κατατρώει; Αντέχεις που στη ρουτίνα εγώ θα γίνομαι καπνός; Δεν θέλω και ούτε ενδέχεται, ούτε να προσπαθήσω, να συνηθίσω στην ιδέα.

Εγώ θέλω κάθε μέρα να προσπαθώ να σε κερδίσω κι άλλο κι άλλο κι άλλο. Να μαι σαράντα και να μου κάνεις έρωτα σαν να με είκοσι. Να μαι πενήντα και να με λιγουρεύεσαι. Να ναι το πάθος σου για μένα ακόρεστος, μπορείς;

Ναι είμαι αχόρταγη γιατί ο έρωτας δεν χορταίνεται ποτέ. Αλήθεια το αντέχεις; Αλλιώς να φύγω από τώρα. Αν δεν έχεις την ίδια λαχτάρα με μένα, να θες να ζεις, να είσαι κάθε μέρα ζωντανός και όχι ένας ζωντανός νεκρός, θα φύγω τ’ ακούς; Να είσαι ερωτευμένος μαζί μου για πάντα, να με αγαπάς πάντα αλλά και να με γουστάρεις για πάντα.

Να με καυλαντίζεις αιώνια. Αυτό είναι το θέμα μωρό μου. Το χεις; Να αντέχεις να μεθώ με σένα και όχι για σένα. Αυτό το τόσο δύσκολο.

 

Κείμενο: Jinxie Jinx- loveletters

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved