Η εξομολόγηση της Ρένας Κουβελιώτη: Η αξονική έδειξε εγκέφαλο ηλικιωμένης, νόμιζαν ότι έκαναν λάθος

POP UP TEAM
/
21 Ιανουαρίου, 2021

 Η εξομολόγηση της Ρένας Κουβελιώτη για την πρώτη φορά που έκανε αξονική και οι γιατροί πίστεψαν ότι μπέρδεψαν τις εξετάσεις με μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη. Η δημοσιογράφος του Alpha, μάλιστα, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, η οποία θέλει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας.

Η ίδια αρκετά συγκινημένη περιέγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια την πρώτη φορά που έπαθε κρίση απόλυτης αμνησίας και εξηγώντας πως αισθάνθηκε όταν για μερικά λεπτά δεν ήξερε ποια είναι, που βρίσκεται και τι κάνει.

Η πρώτη κρίση και η αξονική
Η Ρένα Κουβελιώτη εξήγησε για την πρώτη φορά που λιποθύμησε και δεν θυμόταν τίποτα:

“Το έπαθα τυχαία όταν είχα γυρίσει από ρεπορτάζ και ήμουν στην αίθουσα σύνταξης. Ήταν μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Κατέβηκα στο γραφείο και… δεν θυμάμαι μετά. Λιποθύμησα , ήρθε το ασθενοφόρο, πήγαμε στο ΚΑΤ και μου έκαναν αξονική. Αρχικά θεώρησαν ότι είναι λάθος και μπέρδεψαν τις αξονικές γιατί στον ίδιο χώρο ήταν και μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η αξονική μου δηλαδή έδειξε μια εικόνα ενός εγκεφάλου ηλικιωμένου. Μετά ήρθε η επιβεβαίωση και μου είπαν πως πρέπει να το ψάξω γιατί υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα σύμπτωμα αλλά δεν ήταν και η μνήμη το δυνατό μου σημείο”.

“Θορυβήθηκα όταν άρχισα να παθαίνω τις κρίσεις. Την πρώτη φορά τρόμαξα. Σαν να πέφτει μαύρο. Ξαφνικά δεν ξέρω ούτε που πηγαίνω, ούτε από που ξεκίνησα, ούτε ποια είμαι. Τίποτα. Μαύρο” πρόσθεσε η δημοσιογράφος. “Αν με ρωτήσουν ποια είμαι, δεν ξέρω να απαντήσω, για αυτό έχω βάλει και σε διάφορα σημεία καρτελάκι με τα στοιχεία μου”.

http://youtu.be/T9NM-x2jmuM

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved