Η φαρμακερή ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη μετά τις καταγγελίες “Κιμούλη”

POP UP TEAM
/
28 Ιανουαρίου, 2021

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη από τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης δημόσια μετά τις καταγγελίες γυναικών ηθοποιών σε βάρος του για ψυχολογική-λεκτική βία και εργασιακό εκφοβισμό.

Με ένα story στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια σχολιάζει αρνητικά την τοποθέτηση του ηθοποιού ο οποίος είπε ότι είναι μόδα οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου.

“”Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώτου” δήλωσε ο κ. Κιμούλης. Της μόδας. Τύπου Μπεκατώρου. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Τα είπε όλα ξεκάθαρα. Έμεινα άναυδη με τον κ.(;) Κιμούλη” ανέφερε μέσα από το λογαριασμό της η ερμηνεύτρια.

alk2

Όλη η δήλωση Κιμούλη για τη Ζέτα Δούκα
Την επικείμενη τοποθέτηση μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, την έκανε ο κ. Κιμούλης στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Αρχικά, αρνήθηκε ότι κλώτσησε και έβρισε την ηθοποιό πριν από 13 χρόνια, στα πλαίσια μιας παράστασης στην οποία συνεργάστηκαν.

Εκεί, σχολίασε ότι “είναι της μόδας οι καταγγελίες όπως αυτή της Σοφίας Μπεκατώρου” και τόνισε ότι έχει δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση κατά της Ζέτας Δούκα.

“Στην αρχή όταν το άκουσα, στεναχωρήθηκα, όμως τώρα έχω θυμώσει πολύ. Έδωσα εντολή για αγωγή και μήνυση, δεν πρέπει να λέγεται ούτε για αστείο ότι την κλότσησα”, είπε αρχικά ο κ. Κιμούλης και συνέχισε: “Υπαρχουν φωτογραφίες από την κοπή της πίτας, όπου ήμασταν όλοι μια χαρά, κανείς συνάδελφος δεν θυμάται έναν κακό θιασάρχη”.

“Ήταν μια απλή εργατική διαφωνία, έπρεπε να αναφερθεί και να λυθεί θεσμικά, τίποτα δεν έγινε από αυτά. Έρχεται να πει κάτι μετά από 13 χρόνια και να υπερβάλλει. Ένταση υπάρχει πάντα στη δουλειά, αλλά δεν την έβρισα. Όλοι θυμώνουμε, όλοι έχουμε τσακωθεί, όμως είναι αδιανόητο μετά τη Σοφία Μπεκατώρου να βγαίνουν όλοι να πουν κάτι” απάντησε σε ερωτήσεις που δέχθηκε.

“Η κλωτσιά είναι φοβερό… Ουσιαστικά αν το παρακολουθήσετε το “με” είναι σβηστό. Δεν το συγχωρώ, δεν θα πάρω πίσω την αγωγή και τη μήνυση. Υποτιμάται κινείται σε επίπεδο ιεροσυλίας το να χρησιμοποιείται η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου στο να αναφερόμαστε στο εκπληκτικό κίνημα #metoo και να το χρησιμοποιεί ο καθένας που έχει προσωπικές συγκρούσεις να το χρησιμοποιήσει για να τον υποτιμήσει, δυσφυμίσει, συκοφαντήσει. Δεν έχω διαφορές μαζί της. Είναι αδιανότητο να χρησιμοποιείται…”.

“Το σωματική βία είναι αδιανότητο. Το άλλο είναι γενική κι αόριστη καταγγελία. Υποτίμηση, απαξίωση, έβριζα… είναι γενικά πράγματα. Ένταση στη δουλειά υπάρχει. Η συνεχόμενη βία είναι και ποινικό αδίκημα [η λεκτική]. Θέλω να πιστεύω, μέχρι πρότινος πίστευα πως με την τάση είναι της μόδας τώρα να συμπεριφερόμαστε σαν την κυρία Μπεκατώρου… κι αυτό είναι και το πρόβλημα.

Με τη δική μου μήνυση καμία γυναίκα δεν πρέπει να σταματήσει να καταγγέλει τέτοιες περιπτώσεις. Πίστευα πως είναι μια διάθεση “είμαι κι εγώ εδώ”, “συμμετέχω και εγώ και μιλάω”. Φοβάμαι ότι είναι πιο μπλεγμένη ιστορία, δεν είναι τόσο αθώο. Θα αποδειχθεί συν τω χρόνω. Η στεναχώρια έφυγε γρήγορα και ο θυμός με διακατέχει αυτή την στιγμή.

Είναι απαράδεκτο όποιος έχει μια διαφορά με κάποιον να βγαίνει να καταγγέλλει… Πιστεύω επίσης λόγω αστοχίας κι απειρίας δημοσιογραφικής παρόλο που ίσως ήταν γνωστό ότι θα ειπωθεί αυτό, δεν με είχαν ενημερώσει”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved