Το σημάδι που φανερώνει αν είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου

POP UP TEAM
/
6 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί οι καιροί μας να είναι περίεργοι και δύσκολοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις υπόλοιπες δραστηριότητες αλλά και την ίδια μας τη ζωή. Με κάποιες μικρές αλλαγές και φυσικά με προσοχή, η καθημερινότητα συνεχίζεται. Και κάπως έτσι συνεχίζονται και οι αγαπημένες μας έρευνες, οι οποίες αφορούν σε διάφορα θέματα και στην προκειμένη στις σχέσεις. Σε περίπτωση λοιπόν που αναρωτιέσαι αν είσαι όντως ευτυχισμένη στη σχέση σου και αν ο καλός σου είναι ο άντρας της ζωής σου, σου έχω κάτι που σίγουρα σε ενδιαφέρει!

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας λοιπόν, εξέτασε 8.000 ανθρώπους, με σκοπό να δείξει κατά πόσο η σχέση παχαίνει τα ζευγάρια! Κι όμως, απεδείχθη, ότι η μέση γυναίκα βάζει περίπου 12 κιλά κατά τα πρώτα χρόνια του γάμου της, ενώ αυτές που απλά έχουν σχέση-χωρίς να συζούν-7 κιλά!

Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες, γεγονός που αποδεικνύει ότι άπαξ και τον «δέσεις το γάιδαρό σου», το ρίχνεις στο φαγητό. Υπάρχει όμως ακόμη ένα εύρημα εξίσου ενδιαφέρον, μιας και οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα κιλά σε μία σχέση συσχετίζονται και με το κατά πόσο είσαι ευτυχισμένος μέσα σε αυτή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα, τα ζευγάρια που είχαν χαμηλότερα επίπεδα στρες και άγχους, και δήλωναν ερωτευμένα και ευτυχισμένα, έπαιρναν τα διπλάσια κιλά από τα υπόλοιπα, που είχαν τα θεματάκια τους.

Εγώ από την πλευρά μου δεν καταλαβαίνω γιατί από τη στιγμή που κάποιος παντρεύεται το ρίχνει στο φαί, επιβαρύνοντας όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την υγεία του. Σας παρακαλώ φίλοι μου, όλα με μέτρο!

 

 

Με πληροφορίες από queen.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved