Δεν έχουμε μιλήσει με την Άλκηστη από τότε", είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην κίνηση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να τραγουδήσει πάνω σε μία καρότσα φορτηγού την περίοδο του πρώτου lockdown, για το εξώδικο που έστειλε αλλά και για την ρήξη στις σχέσεις τους.

"Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη, αλλά Σάββατο του Λαζάρου επάνω στο κάρο του Δήμου να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα όχι. Εφόσον θα δεν θα είχα πει όχι, δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν τη συνθήκη που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το 'τέρας', με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων", είπε ο κ. Κραουνάκης, στην εκπομπή "The 2night show" του ΑΝΤ1.

"Αυτή η κίνηση δεν έκανε κανένα χαρούμενο και κατ’ αρχήν ούτε εμένα που το έχω γράψει. Αν με ρωτούσε ότι θα πάει με ένα φορτηγό να παίξει τραγούδια μας στις γειτονιές, θα της έλεγα πες τα κυρά μου. Δεν έχουμε μιλήσει με την Άλκηστη, έγινε σοβαρή ρήξη εκείνη την ημέρα. Δεν της κρατώ κακία", πρόσθεσε ο μουσικοσυνθέτης.