Απόστολος Γκλέτσος: “Ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος”

POP UP TEAM
/
5 Φεβρουαρίου, 2021

“Ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη και να ήμουν κι εγώ θύτης. Χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν κατάλαβα”, αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε σε συνέντευξή του για τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, καθώς και σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος, λέγοντας ότι ερήμην του μπορεί να έχει υπάρξει κι ο ίδιος θύτης, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει και “συγγνώμη”.

“Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη. Και να ήμουν και εγώ θύτης. Χωρίς να το καταλάβω ενδεχομένως ή έκανα ότι δεν το κατάλαβα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει το βράδυ θα βγούμε, αυτή φοβούμενη μήπως χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας και να μεγαλώσει τον ρόλο της… Εκεί είναι εκμετάλλευση καθαρά. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι έχει συμβεί”, αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος και πρόσθεσε:

“Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Το σκέφτηκα τώρα. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος. Τώρα που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα αυτό το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μου αρέσει και καθόλου. Ζητάω συγγνώμη αν έχει γίνει. Έχω δύο πράγματα συγκεκριμένα στο μυαλό μου. Δεν μου είπε κανείς κάτι, δεν μου είπε κάποια ότι έγινε. Αλλά τώρα το σκέφτομαι και λέω ότι αυτές οι δύο στιγμές μπορεί να ήταν έτσι. Κάποιες δύο ψυχές να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελαν”.

http://youtu.be/aH8qJYniY8I

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved