Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που ιντριγκάρουν τις γυναίκες και θεωρούν σέξι σε έναν άντρα;

POP UP TEAM
/
9 Φεβρουαρίου, 2021

Οι δικέφαλοι μύες; Ο φουσκωμένος τραπεζικός λογαριασμός; Το μυαλό σου ή μήπως όλα αυτά μαζί;

Κι όμως πολλοί είναι εκείνοι που μπερδεύουν τη σέξι εμφάνιση με την ομορφιά. Το ένα είναι διαφορετικό από το άλλο. Κι όμως υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μετράνε το πόσο σέξι δείχνεις στα μάτια των γυναικών.

Εμείς κάναμε την έρευνα μας και ανακαλύψαμε ποιοι είναι αυτοί οι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την διαχείριση της σεξουαλικότητας σου. Έτσι μόνο θα μάθεις πόσο σέξι σε βρίσκουν οι γυναίκες.

Δες παρακάτω ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες:

Ταλέντο: Είτε μπορεί και παίζεις κιθάρα, είτε απλά την γρατζουνάς οι γυναίκες αγαπούν έναν άντρα που έχει πάθος με κάτι και είναι καλός σε αυτό. Μπορεί απλά να είναι από εκείνους που «πιάνουν» τα χέρια του ή να είναι ένας πολύ καλός ερασιτέχνης φωτογράφος! Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πάντα κάτι δελεαστικό και ενδιαφέρον σε έναν τύπο με δεξιότητες για εκείνες!

Η μυρωδιά: Ένα ωραίο άρωμα μπορεί να κάνει θαύματα αλλά η μυρωδιά του σώματός σου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες το φυσικό άρωμα ενός άντρα μπορεί να εξιτάρει μια γυναίκα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Στην πραγματικότητα, η επιστήμη λέει ότι η μυρωδιά από ένα αντρικό μπλουζάκι μπορεί να προσελκύσει μια γυναίκα χωρίς καν να έχει δει ποτέ το πρόσωπό του συγκεκριμένου άντρα

Η φωνή: Η φωνή ενός άντρα μπορεί να κάνει τις γυναίκες να σκιρτήσουν! Σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα, οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με βαριά φωνή, επειδή υποσυνείδητα αυτό το αντιλαμβάνονται ως ένδειξη ανδρισμού.

Η αυτοπεποίθηση: Ρωτήστε οποιαδήποτε γυναίκα τι θεωρεί σέξι σε έναν άντρα. Οι περισσότερες τον θέλουν άνετο και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Αυτό επειδή ένας άντρας που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και ξέρει τι θέλει από τη ζωή του, τις κάνει να αισθάνονται ασφαλείς!

Το χαμόγελο: Παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των διαφημίσεων σε ανδρικά εσώρουχα προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο, ότι δηλαδή οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν για έναν εξαιρετικά σοβαρό άντρα, αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες είναι να σε βλέπουν να χαμογελάς αλλά όχι να χαζογελάς! Το χαμόγελο σηματοδοτεί ζεστασιά, φιλικότητα και ασφάλεια. Δείχνει επίσης ότι έχεις μια καλή αίσθηση του χιούμορ.

Τα δυνατά μπράτσα: Το «όπλο» των αντρών είναι σίγουρα τα δυνατά μπράτσα και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτούν εκείνες σε έναν άντρα και αυτό επειδή τις αρέσει να «χάνονται» και να κουρνιάζουν μέσα στα δυνατά σου μπράτσα.

 

 

Με πληροφορίες από Ratpack.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved