Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι κάνει κάτι από αυτά;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γνωρίζεις κάποιον και, ξαφνικά, από εκεί που δεν το περιμένεις αρχίζεις να τον σκέφτεσαι έντονα. Όσο περισσότερο μιλάτε και αλληλεπιδράτε, τόσο αυξάνεται και η επιθυμία σου να τον έχεις στη ζωή σου. Ώσπου φτάνει η στιγμή που ξέρεις με βεβαιότητα και ομολογείς και στον εαυτό σου ότι σου αρέσει.

Τα πράγματα είναι δύσκολα. Όταν υπάρχει crush, η σκέψη σου εκ των πραγμάτων γυρίζει σε μεγάλο βαθμό γύρω του. Και τι χρειάζεσαι για να εξομαλυνθεί το θέμα και να νιώσεις καλύτερα; Να τον βλέπεις και να του μιλάς περισσότερο, αλλά, κυρίως, να αρέσεις και σε εκείνον.

Το τελευταίο κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Αν ισχύει, το όλο θέμα έχει λάβει μία πολύ ευχάριστη τροπή και ο ενθουσιασμός σου ξεπερνάει αυτό που μπορούσες να φανταστείς

Αν, όμως, τα νέα δεν είναι καλά, πρέπει να μπεις σε άλλη διαδικασία. Να αρχίσεις σταδιακά να αφαιρείς εκείνον από τη σκέψη σου και να πας παρακάτω (σ.σ. Και αυτό να συμβαίνει, όλα καλά. Θα βρεις πολλές περισσότερες επιλογές εκεί έξω).

Πώς μπορείς, λοιπόν, να καταλάβεις λίγο περισσότερο ότι αρέσεις σε κάποιον; Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε πέντε σημάδια που οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε, όταν τα παρατηρήσεις, να έχεις μία ιδέα σχετικά με το τι συμβαίνει.

Eye contact: Αν, όταν βρισκόσαστε σε κοινό χώρο, παρατηρείς ότι το βλέμμα του είναι συνέχεια στραμμένο πάνω σου, οι πιθανότητες θέλουν του αρέσει κάτι πάρα πολύ.

Ερωτήσεις: Όταν κάποιος κάνει πολλές ερωτήσεις σε κάποιον άλλο, δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα, ειδικά όταν θέλει ουσιαστικά να μάθει τα πάντα για την καθημερινότητά σου.

Πειράγματα: Από αστεία μέχρι τσιμπήματα και γαργαλητά, όλα αποτελούν σημάδια ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν γίνεται μπροστά σε άλλους.

Αγγίγματα: Προσπαθεί να σε ακουμπήσει με την πρώτη ευκαιρία, ακόμα και όταν δεν υπάρχει καμία απολύτως αιτία.

Γλώσσα του σώματος: Παρατηρείς ότι σιγά – σιγά υιοθετεί δικές σου συνήθειες, τον τρόπο που μιλάς, τον τρόπο που αντιδράς σε συγκεκριμένες καταστάσεις, κ.α.

 

 

Με πληροφορίες από tennqueen.gr