Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν είναι ολοκλήρωση ο γάμος ή η μητρότητα»

POP UP TEAM
/
19 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να γίνω μάνα και δε χρειάζεται» είπε η ηθοποιός. «Όσοι θεωρούν ότι δεν ολοκληρώθηκα ας μη με κάνουν παρέα» 

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στη Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μίλησε για το πώς συνειδητοποίησε ότι ωρίμασε, όταν αποφάσισε να λέει περισσότερα «όχι» στη ζωή της. Παράλληλα, αναφέρεται στην ελληνική κοινωνία που, όπως σημειώνει «μερικές φορές δεν είναι απλά παραδοσιακή αλλά είναι και συντηρητική», πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι αυτοσκοπός κάθε γυναίκας να παντρευτεί και να γίνει μητέρα.

«Για να φτάσω στο όχι, είπα πολλά ναι που δεν ήθελα. Δεν μπορώ να πω όχι αποτρεπτικό αλλά προσπαθώ να το εξηγήσω. Για οτιδήποτε λέω πλέον ναι και το κάνω με την ψυχή μου κι επιτυχία έχει μεγάλη και χαρά και βγάζω χρήματα βγάζω συνήθως ότι κάνεις για χατίρι κι υποχρέωση ούτε επιτυχία έχει ούτε κι αυτοί που το παίρνουν, το παίρνουν όπως θέλουν.

Αισθάνομαι όλο και πιο ολοκληρωμένη. Η ελληνική κοινωνία σε άλλα είναι μοντέρνα αλλά κυρίως είναι παραδοσιακή έως και συντηρητική. Η γυναίκα για να ολοκληρωθεί έχει αναφορά στον γάμο της και στα παιδιά, τα οποία είναι το θαύμα της ζωής όπως το ονόμασαν. Όμως αυτό δεν είναι για όλες. Η φύση σου αφήνει τον χώρο να αυτολοκληρωθείς με πάρα πολλές ενέργειες. Πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε ότι μια γυναίκα πρέπει να έχει αναφορά στον άντρα της και στα παιδιά της για να είναι ολοκληρωμένη, παρά μόνο όταν το θεωρεί. Δεν χρειάζεται κανείς να δικαιολογείται, δεν είναι ενοχή. Ό,τι θέλεις να κάνεις και δεν ενοχλεί τον κόσμο…. Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να γίνω μάνα και δεν χρειάζεται» τόνισε η ηθοποιός.

http://youtu.be/8RM5kRjE-gI

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved