Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών»

POP UP TEAM
/
23 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για το τραγικό γεγονός, όταν η φίλη της έπεσε θύμα βιασμού ενώ πήγαιναν στην έκτη δημοτικού.

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου τη νύχτα της Δευτέρας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε πολλά δημοσιεύματα που την έχουν πληγώσει στο παρελθόν και πόσο την είχαν επηρεάσει στην πορεία της.

http://youtu.be/vKTJboSr5ao

Είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου:

“Όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέω, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω”.

“Πρώτα είμαστε άνθρωποι και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματα του δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και τα πει. Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα” πρόσθεσε η τραγουδίστρια και coach του The Voice. “Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κύκλο και είσαι έτοιμος να μιλήσεις για αυτόν, είναι και ωραίο παράδειγμα να δείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι”.

Η σεξουαλική παρενόχληση και ο βιασμός της φίλης της
Ακόμα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε και ένα τραγικό γεγονός που είχε συμβεί τα χρόνια που πήγαινε σχολείο.

“Όταν πήγαινα στην ΣΤ’ Δημοτικού, την συμμαθήτριά μου που ήταν 13 ετών, την κολλητή μου φίλη, την βίασε ένας άνθρωπος και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Δυστυχώς. Φαντάσου τώρα, σε ένα παιδί που ήταν 13 ετών”, είπε η Έλενα Παπαρίζου, σοκάροντας με την αποκάλυψη.

Ακόμα, η Έλενα Παπαρίζου τόνισε πως δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της.

“Πάνω στη δουλειά μπορεί αν είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα.Στεναχωριέμαι απίστευτα, γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού, δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει συμβεί. Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου είναι ότι με προστατεύουν. Από πολύ νέα είμαι sex humorist, κάνω πλάκα, είμαι άνετη σε αυτό το θέμα. Ένιωθα από όλους τους άντρες που ήταν γύρω μου ότι με προστάτευαν. Δεν πιστεύω ότι οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου έπαιξαν ρόλο. Αν κάποιος θέλει να κακοποιήσει, θα κακοποιήσει”, ανέφερε.

H μάχη με την κατάθλιψη
Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ίδια, αλλά και για τη μάχη της με την κατάθλιψη, αναφέροντας:

“Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα. Όσο επέτρεπα σε κόσμο να μου λέει τι γράφεται γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι δεν θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω. Εμένα η δουλειά μου είναι η μουσική. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και επειδή υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω δεν κάνει κακό όποιος είναι έτοιμος να βγει και να πει ότι είναι νορμάλ και στον βασιλιά συμβαίνει. Ειδικά αν έχεις φύγει από έναν κακό κύκλο είναι ωραίο να το πεις”.

Τα παιδικά χρόνια στη Σουηδία
Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ότι η μητέρα της ζει πάνω από 55 χρόνια στη Σουηδία και ανέφερε:

“Τα παιδικά μου χρόνια στη Σουηδία ήταν γλυκά μπορώ να πω, με κάποιες δυσκολίες. Ίσως οι δυσκολίες των γονιών μου να ήταν πριν από τη μέρα που γεννήθηκα. Με τον μπαμπά μου μοιάζαμε σαν χαρακτήρες. Ήταν δουλευταράς. Στα 13 μου δεν με άφησαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στα 17 μου με το Νίκο Παναγιωτίδη και τους Antique, ένιωθαν πιο ασφαλείς. Όλη μου τη ζωή ήθελα να τραγουδάω, να κάνω παραστάσεις. Ήθελα βέβαια να γίνω και παιδοψυχολόγος, αλλά ίσως και να είχα ένα εστιατόριο. Μεγάλωσα σε εστιατόριο. Μου αρέσει να μαγειρεύω”.

http://youtu.be/EvNswjYAcLc

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved