Κλέλια Ρένεση για τα νέα μέτρα: Πόσο ακόμα θα ταΐζετε τα παιδιά σας στα σκυλιά;

POP UP TEAM
/
6 Μαρτίου, 2021

Μια σκληρή ανάρτηση έκανε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση με αφορμή τα νέα μέτρα για αυστηροποίηση του λοκντάουν στη χώρα μας, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Η ηθοποιός αντέδρασε με ανάρτησή της στο Instagram όπου κάνει λόγο για έλλειψης κλινών ΜΕΘ, για ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λόγω των ελλείψεων στο σύστημα υγείας, για τα μέτρα καταστολής, για αλαζονεία, για “θυσίες” στον βωμό της “εθνικής λύτρωσης”, αλλά και “εθνοπατέρες-σωτήρες, που ταΐζουν τα παιδιά τους στα σκυλιά”.

Το ποστ της Κλέλιας Ρένεση στο instagram

“Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ. Πες μου σε παρακαλώ γιατί πολλά δεν τα κατέχω… Πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο, λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ (και για άλλα νοσήματα, για μη επαρκείς ιατρικές παροχές από δημόσια νοσοκομεία);

Πόσοι άνθρωποι απελπίστηκαν και πήδηξαν από την ταράτσα; Πόσοι άνθρωποι βούτηξαν στην Άβυσσο της απομόνωσης και της θλίψης με ολέθρια αποτελέσματα; Πόσοι άνθρωποι ξέχασαν το “ζω” και έμειναν στο “υπάρχω”. Μάζεψε αυτές τις σκιές, και μέτρα της ξανά και ξανά. Είναι οι “θυσίες” στον βωμό της “εθνικής λύτρωσης”, στο καζάνι της λάθος πονταρισιάς τους.

Πίστεψαν ότι ποντάροντας στην καταστολή θα έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Η αλαζονεία τους φαίνεται στα νούμερα των κλινών ΜΕΘ που είναι σχεδόν τα ίδια με πέρυσι. Εγκλήματα κάτω από το φως του ηλίου και με τη σημαία της άριστης Δημοκρατίας. Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες – σωτήρες όταν ταΐζετε ένα – ένα τα παιδιά σας στα σκυλιά;

Αντί να πάρετε εσείς νέα μέτρα, βάζετε κι άλλη καταστολή στην κατακερματισμένη Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δικαστήριο να σας κάνει να λογοδοτήσετε, αλλά υπάρχει αυτός. Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ. Μην παρακαλώ σας μην λησμονάτε τη χώρα μου”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved