Επαναστατικό lifting χωρίς νυστέρι σε 3 βήματα: Αναγέννηση τώρα!

MARY POPPINS
/
8 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο καιρός αλλάζει και μαζί και η διάθεσή μας!

Η άνοιξη είναι εδώ μετά από έναν κουραστικό και ιδιαίτερο χείμωνα. Ο στόχος αυτής της περιόδου είναι η τόνωση της ψυχολογίας μας και η περιποίηση σώματος και προσώπου, με καθαρισμό, ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας μας.

Γίνε το πρόσωπο της άνοιξης

Πώς να πετύχεις υπέροχη επιδερμίδα;

Σου έχω τον τρόπο και τα προϊόντα! Η Eolia Cosmetics με σεβασμό και αγάπη για το περιβάλλον και τον άνθρωπο χρησιμοποιεί φυτικές πρώτες ύλες της ελληνικής γης και δημιουργεί προϊόντα προσώπου και σώματος που θα λατρέψεις.  

Σε προκαλεί να γυρίσεις το χρόνο πίσω με την επαναστατική lifting σειρά “Lifting Code”, χωρίς νυστέρι σε 3 απλά βήματα: Κρέμα Ματιών για άμεση αποκατάσταση της επιδερμίδας, Κρέμα Προσώπου για ανόρθωση, σύσφιξη και αντιμετώπιση της χαλάρωσης και ορός προσώπου σε μορφή τζελ για άμεση αίσθηση Lifting. 

Eolia banner 1920x600 3 01

Μία βασική συμβουλή είναι να φροντίζεις το δέρμα σου, να το αγαπάς και να μην το αφήνεις χωρίς ενυδάτωση. Γι’ αυτό το λόγο η Eolia Cosmetics έχει δημιουργήσει τη σειρά ενυδάτωσης 3 προϊόντων: Νερό καθαρισμού προσώπου Micellar με χαμομήλι, Ενυδατική κρέμα προσώπου με ελαιόλαδο και υαλουρονικό οξύ και Tζελ Mατιών για έξτρα ενυδάτωση.

enidatosi

Θέλεις να προλάβεις ή να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα;

To Tζελ 3ης δράσης για αδυνάτισμα, σύσφιξη και κυτταρίτιδα, δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας προσφέροντας λιπολυτική δράση και συμβάλει στην λείανση της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, η αντιγηραντική Κρέμα Σώματος επιταχύνει τη λιπόλυση και σε συνδυασμό με το Λάδι Αδυνατίσματος επαναπροσδιορίζει τη σιλουέτα. 

 3proiodsisf

Τέλος, το σετ αντιγήρανσης 3 προϊόντων προσφέρει καθαρισμό, σύσφιξη και αντιγήρανση. Το Νερό Καθαρισμού MIcellar αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ, τους ρύπους και τη λιπαρότητα, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τα σημάδια του στρες και της κούρασης. Μετά τον καθαρισμό, η Κρέμα Προσώπου από ελιά, σταφύλι, αβοκάντο και βερίκοκο, προσφέρει δράση ενάλογη του botox και μαζί με την Κρέμα Ματιών καταπολεμούν ρυτίδες και μαύρους κύκλους. 

Στόχος: Καθαρή επιδερμίδα και λαμπερό βλέμμα! Δοκίμασέ τα και θα γίνουν η αγαπημένη σου ρουτίνα.

Τα παραπάνω προϊόντα μπορούν να γίνουν δικά σου ενάντια στη μάχη με το χρόνο.

Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο, δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 16/3 και ΚΕΡΔΙΣΕ τα αγαπημένα σου προϊόντα Eolia Cosmetics:

Popup.gr Διαγωνισμός Eolia Cosmetics

Και μην ξεχνάς να είσαι λαμπερή, αέρινη και όμορφη έτσι απλά!

 

Για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα και να ενημερώνεσαι για super προϊόντα και διαγωνισμούς:

inΑκολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved