Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Η ψήφος του εναντίον των αμβλώσεων- «Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;»

POP UP TEAM
/
17 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος τάχθηκε κατά του δικαιώματος γυναικών στην επιλογή της άμβλωσης.

Προβληματισμό δημιουργεί η στάση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο οποίος με την ψήφο του στην Ευρωβουλή τάχθηκε κατά του δικαιώματος γυναικών στην επιλογή της άμβλωσης.

Μάλιστα, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος συντάχθηκε με πολύ ακραίες φωνές του ευρωκοινοβουλίου και δη με την άκρα δεξιά, που υποστηρίζει ότι “η ανθρώπινη ζωή πρέπει να προστατεύεται από τη σύλληψη”.

Η είδηση έρχεται στη δημοσιότητα μέσω των social media και δη του Twitter, όπου χρήστης του ανέβασε την πληροφορία με το κείμενο των υπογραφών των ευρωβουλευτών.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ψήφος του ευρωβουλευτή κατά των αμβλώσεων. Ο ίδιος απάντησε ότι εκτός από το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, θα πρέπει να προστατευθεί και το δικαίωμα του παιδιού στη ζωή, από τη στιγμή της σύλληψης. Προσπαθώντας να εξηγήσει τη στάση του, σημείωσε ακόμη: «Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;»

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved