Ράλι Ντόμπσον: Ο σύντροφός της διαγνώστηκε με καρκίνο εγκεφάλου και εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο να του αφοσιωθεί

POP UP TEAM
/
8 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Είναι κάτι μεγαλύτερο από τον αθλητισμό» είπε η Ράλι Ντόμπσον για το σύντροφό της. Το στιγμιότυπο όπου της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο έγινε, φυσικά, viral.

Μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του ποδοσφαίρου στην Αυστραλία, η Ράλι Ντόμπσον, αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της στα 28 χρόνια της, για να αφιερωθεί σε έναν ιερό σκοπό: στη φροντίδα του αγαπημένου της, που έχει διαγνωστεί με καρκίνο του εγκεφάλου.

Ο τελευταίος αγώνας της Ντόμπσον πριν από λίγες μέρες ήταν σπουδαίος για δύο λόγους: Έβαλε το γκολ που έφερε τη νίκη στην ομάδα της και, στο τέλος του, δέχτηκε πρόταση γάμου, μέσα στο γήπεδο, από τον αγαπημένο της. Φυσικά, το στιγμιότυπο έγινε viral.

Ο σύντροφός της, Ματ Στόναμ, γονάτισε μπροστά της αποκαλύπτοντάς της το δαχτυλίδι και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Ήταν μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή, όχι μόνο για τη χειρονομία του αλλά και επειδή σηματοδοτεί μια νέα περίοδο, στη διάρκεια της οποίας η αθλήτρια θα τον στηρίξει στον σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του.

«Αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο από τον αθλητισμό. [Ο σύντροφός μου] είναι ολόκληρος ο κόσμος μου» σχολίασε η ίδια, αφού του είπε το «ναι». «Δεν το είχα κάνει μεγάλο θέμα [στην ομάδα μου] γιατί ήθελα να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι συμπαίκτες μου ήξεραν ότι ο Ματ είχε υποβληθεί σε επέμβαση και όλα τα σχετικά και έκαναν τα πάντα για να μας δείξουν ότι βρίσκονται δίπλα μας. Είναι φανταστικοί».

Ο Στόναμ διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο πριν από έξι χρόνια, όταν στη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου, έπαθε εγκεφαλικό. Πρόσφατα υποβλήθηκε στη δεύτερη επέμβαση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian.

«Ο όγκος που αφαίρεσαν στη διάρκεια της επέμβασης -τον οποίο αφαίρεσαν όλο, κι αυτό είναι υπέροχο- είχε εξελιχθεί σε καρκίνο τρίτου σταδίου. Έτσι, τώρα αρχίζει ακτινοθεραπεία μέχρι τέλος Μαΐου και μετά θα κάνει επιθετική χημειοθεραπεία για 12 μήνες. Το προλάβαμε πολύ νωρίς και η πρόγνωση είναι θετική λόγω της ηλικίας του» όπως εξήγησε η αθλήτρια.

Δείτε τη στιγμή, στο τέλος του αγώνα της, που της κάνει πρόταση γάμου:

http://youtu.be/5BE4U3NwDs0

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved