Στον γάμο τους ο Νίκος έπαθε ένα ατύχημα που τον καθήλωσε σε καροτσάκι – η Ανθή δεν έφυγε από δίπλα του

POP UP TEAM
/
1 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η ημέρα του γάμου μας είναι μια από τις σημαντικότερες της ζωής μας, ωστόσο για τον Νίκο και την Ανθή υπήρξε καθοριστική και για έναν ακόμα, τραγικό λόγο. Στη διάρκεια της δεξίωσης, σε ξενοδοχείο της Ρόδου, ο Νίκος βούτηξε στην πισίνα, τραυματίζοντας τον αυχένα του τόσο σοβαρά, ώστε βρέθηκε καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η ιστορία του ζευγαριού άρχισε πολύ ρομαντικά. Γνωρίζονταν από το δημοτικό και η Ανθή ήταν από τότε ερωτευμένη μαζί του, αλλά χωρίς ανταπόκριση. Όταν ξαναβρέθηκαν, μετά από καιρό, ο Νίκος ανταπέδωσε το ενδιαφέρον. Ήταν μαζί για επτά χρόνια, μέχρι που της έκανε πρόταση γάμου στη Μελβούρνη. Έναν χρόνο αργότερα, έγινε ο γάμος, στη διάρκεια του οποίου συνέβη το ατύχημα.

«Όταν είσαι σε μια χαρούμενη στιγμή, δεν σκέφτεσαι ότι θα γίνει κάτι κακό. Επειδή δεν έχω πάει πίσω στην πισίνα να τη δω, φαντάζομαι ότι δεν είχε το ύψος που έπρεπε»

«Όταν είσαι σε μια χαρούμενη στιγμή, δεν σκέφτεσαι ότι θα γίνει κάτι κακό. Επειδή δεν έχω πάει πίσω στην πισίνα να τη δω, φαντάζομαι ότι δεν είχε το ύψος που έπρεπε. Έτρεξα κι εγώ, έπεσα με φόρα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι καθόταν η πεθερά μου στο παγκάκι και η Ανθή δίπλα. Έβγαλα πουκάμισο, κινητό κ.λπ. Κάνω τη βουτιά και μετά είχα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να γυρίσω» θυμάται ο Νίκος και προσθέτει:

«Ήμουν μέσα στο νερό, δεν είχα καταλάβει ότι χτύπησα, αλλά ένιωθα ένα μούδιασμα σε όλο μου το σώμα και δεν μπορούσα να γυρίσω. Πέφτει ο κολλητός μου και με βγάζει έξω. Μας έλεγαν κάποιοι φίλοι να μην πάμε στο νοσοκομείο, ότι δεν θα είναι κάτι. Δεν είχα καταλάβει ότι δεν είχα αίσθηση των άκρων. Με μετέφεραν με το ασθενοφόρο και μετά δεν θυμάμαι».

«Ήμουν μέσα στο νερό, δεν είχα καταλάβει ότι χτύπησα, αλλά ένιωθα ένα μούδιασμα σε όλο μου το σώμα και δεν μπορούσα να γυρίσω».

Το ζευγάρι όχι μόνο συνέχισε να είναι μαζί, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά έφτιαξε και ένα κανάλι στο YouTube, το Rolling Ever After with Nick & Anthi, απευθυνόμενο σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες δοκιμασίες.

«Τρεις μήνες μετά το ατύχημα», όπως είπε ο Νίκος στην Ελεονώρα Μελέτη και στα «Μεσάνυχτα», «που συνειδητοποίησα τι γινόταν, αναζητούσα σε ιστοσελίδες άτομα με παρόμοια κάκωση για να δω αυτοί πώς τα πάνε. Όλα τα κανάλια στο YouTube έδειχναν τους ανθρώπους αλλά μετά από δέκα χρόνια, που είχαν περάσει τα ψυχολογικά στάδια και είχαν δυναμώσει αρκετά».

Αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους κανάλι, και ως ένα είδος «ψυχοθεραπείας», αλλά και για να δείξουν όλη την πορεία της αποκατάστασης και προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα

Αποφάσισαν λοιπόν να δημιουργήσουν το δικό τους κανάλι, και ως ένα είδος «ψυχοθεραπείας», αλλά και για να δείξουν όλη την πορεία της αποκατάστασης και προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα, βήμα βήμα. Μια από τις μεγαλύτερες ανταμοιβές ήταν το γεγονός ότι τούς ανακάλυψαν και άλλα ζευγάρια, κυρίως από το εξωτερικό. Πώς είναι η ζωή τους σήμερα;

«Προσπαθείς να ξεκινήσεις ξανά τη ζωή σου και να τη μάθεις βήμα βήμα» εξηγεί ο Νίκος. «Πώς να βουρτσίσεις τα δόντια σου, πώς να κινηθείς. Είναι σαν να ξαναγεννιέσαι». «Η δική μας σχέση δεν άλλαξε» προσθέτει η Ανθή. «Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που ήμασταν και πριν»

Δείτε την συνέντευξή τους:

http://youtu.be/RGxGJhnkc_s

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved