Γιώργος Χρυσοστόμου: «Αρκετοί ηθοποιοί πίνουν. Το λέω γιατί και εγώ έχω κόψει το αλκοόλ εδώ και δυόμισι χρόνια»

POP UP TEAM
/
12 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο «Στέφανος» στην τηλεοπτική σειρά «Αγγελική», μίλησε για τη σχέση του με το αλκοόλ αλλά και το bullying της παιδικής ηλικίας του.

Πολλοί από εμάς τον γνωρίζουμε στον ρόλο του «Στέφανου» στην τηλεοπτική σειρά «Αγγελική» του Alpha. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου σε νέα συνέντευξή του στο περιοδικό «Gala» μίλησε για το αλκοόλ, τη σχέση των ηθοποιών με αυτό, αλλά και τη δύσκολη παιδική ηλικία του.

Όπως είπε για τη σχέση του αλκοόλ με την υποκριτική: «Η δουλειά του ηθοποιού είναι βασικά πένθος. Γι’ αυτό έχει τόση εξωστρέφεια χαράς. Γιατί είναι βασικά πένθιμη δουλειά. Αρκετοί ηθοποιοί πίνουν. Το λέω γιατί και εγώ έχω κόψει το αλκοόλ εδώ και δυόμισι χρόνια. Επειδή είναι δύσκολα διαχειρίσιμο όλο αυτό, πας και το πνίγεις. Όλοι οι ηθοποιοί μετά από μία παράσταση πάνε ή να φάνε ή να πιούνε. Είναι μία διαδικασία πένθιμη. Είναι ξερίζωμα να φύγεις από το καμαρίνι από μια επαφή-μη επαφή με κόσμο. Το θέατρο έχει να κάνει πολύ με τη μοναξιά. Θες να είσαι με κόσμο, δεν μπορείς να συνδεθείς άμεσα με αυτόν και το θέατρο είναι ένα καλό υποκατάστατο. Γιατί είσαι με κόσμο αλλά και όχι, έχεις το τζάμι του τέταρτου τοίχου μπροστά».

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και για τα παιδικά του χρόνια εξομολογήθηκε τα εξής: «Έγινα ηθοποιός γιατί πίστευα ότι μόνο έτσι θα μου δώσουν σημασία. Μεγάλωσα σε μια πολύτεκνη οικογένεια. Οι γονείς μου έπρεπε να μοιράζουν την αγάπη τους σε επτά παιδιά. Στο σχολείο το μπούλινγκ σε σχέση με τα ρούχα και τα χρήματα και το τι παπούτσι φοράς ήταν ισχυρό. Ειδικά στα 90s. Η εικόνα είναι “ένα σχολείο μαζεμένο όλο μαζί και ο Γιώργος μόνος κάπου σε μια γωνιά”. Όταν είδα, λοιπόν, μετά από μια συμμετοχή σε μία σχολική παράσταση γιατί με θαύμαζαν και μου έδωσαν σημασία, είπα “εγώ αυτό θα το ρουφήξω”. Έτσι έγινε. Ακόμα το έχω αυτό το παιδί μέσα μου. Θα έπρεπε να έχω πει αρκετά μπράβο στον εαυτό μου».

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved