7χρονος κολύμπησε μία ώρα για να σώσει τον μπαμπά και την αδερφή του από ποτάμι

POP UP TEAM
/
6 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ένας 7χρονος στη Φλόριντα κατάφερε να κολυμπήσει μόνος στην ακτή για να φωνάξει βοήθεια, μετά την παράσυρση της αδερφής του και του μπαμπά του από ρεύματα.

Σύμφωνα με το lifoόπως αποκαλύπτει ο Στίβεν Πάουστ, είχε ανοιχτεί στο ποτάμι Σεντ Τζονς στο Τζάκσονσβιλ για να κολυμπήσουν τα δύο του παιδιά, ο επτάχρονος Τσέις και η 4χρονη Άμπιγκεϊλ. Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά, εξαιτίας ενός ισχυρού ρεύματος, η μικρή παρασύρθηκε και ο μπαμπάς της βούτηξε για να τη σώσει.

Ο ίδιος, σκεπτόμενος το χειρότερο σενάριο, είπε στον γιο του που φορούσε σωσίβιο να κολυμπήσει μέχρι την ακτή μέχρι εκείνος να πιασει την αδερφή του.

«Τους είπα πως τους αγαπάω γιατί δεν ήμουν σίγουρος τι επρόκειτο να συμβεί. Προσπάθησα να μείνω και με τους δύο. Αλλά εξαντλήθηκα και η μικρή απομακρύνθηκε από μένα» λέει ο Πάουστ.

«Τους είπα πως τους αγαπάω γιατί δεν ήμουν σίγουρος τι επρόκειτο να συμβεί. Προσπάθησα να μείνω και με τους δύο. Αλλά εξαντλήθηκα και η μικρή απομακρύνθηκε από μένα»

Ο Τσέις χρειάστηκε μια ώρα κολύμπι για να βγει στην ακτή. Μόλις έφτασε, έτρεξε στο πρώτο σπίτι που είδε μπροστά του για να ζητήσει βοήθεια. Στο μεταξύ, ο μπαμπάς του και η αδερφή του είχαν παρασυρθεί περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που βρισκόταν το σκάφος του.

Οι ομάδες διάσωσης διεύρυναν το πεδίο έρευνας ώσπου εντόπισαν και περισυνέλεξαν τη μικρή και τον μπαμπά της.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής του Τζάκσονσβιλ, Έρικ Προσουίμερ παραδέχτηκε πως χωρίς τη συμβολή του μικρού, η έκβαση της περιπέτειας θα ήταν διαφορετική, ίσως και τραγική.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved