Dior: Το εμβληματικό σόου στο Καλλιμάρμαρο, οι δημιουργίες και οι A-list καλεσμένες

POP UP TEAM
/
18 Ιουνίου, 2021

Οι δημιουργίες του οίκου Dior που παρουσιάστηκαν ήταν μια ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Ένα υπερθέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 400 καλεσμένοι της επίδειξης μόδας που πραγματοποίησε ο διάσημος οίκος υψηλής ραπτικής Dior στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.

Οι δημιουργίες του οίκου Dior που παρουσιάστηκαν ήταν μια ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με άναμμα πυρσών και στη συνέχεια τα μοντέλα άρχισαν να περπατούν κατά μήκος του ιστορικού σταδίου, σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής.

 

Σαν δρομείς ομορφιάς, τα 85 μοντέλα του σόου φόρεσαν τις εκπληκτικές δημιουργίες της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, εμπνευσμένη από τις μελέτες της αλλά και τις επισκέψεις της στα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία και εμφύσησε σε ολόκληρο τον κόσμο τις διαχρονικές αξίες.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που έδωσαν το “παρών” ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη,η κ. Μαριάνα Β. Βαρδιογιάννη, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ευγενία Νιάρχου, η Μαίρη Κατράντζου, η Κατρίν Ντενέβ, η Άνια Τέιλορ-Τζόι, η Κάρα Ντελεβίν, η Δήμητρα Μέρμηγκα, η Άννα Βίσση, η Βίκυ Καγιά, αλλά και η διεθνής Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη μαζί με τη μητέρα της Αγγελική Κανελοπούλου.

 kagia 2048x1406 1

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved