Η γοητεία της 50χρονης Eva Herzigova

©instagram/evaherzigova
POP UP TEAM
/
9 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

H Eva Herzigova σχεδίαζε να διοργανώσει ένα πάρτι για να γιορτάσει τα 50α γενέθλιά της, αλλά λίγες ημέρες πριν στείλει τις προσκλήσεις έλαβε ένα τηλεφώνημα που ανέτρεψε τα σχέδιά της. «Eva, πρέπει να πας στα Όσκαρ στο Λος Άντζελες», της είπε ο ατζέντης της. «Μα, εκείνο το Σαββατοκύριακο έχω τα γενέθλιά μου», απάντησε εκείνη. «Θα ήταν ωραίο αν πήγαινες», επέμεινε ο ατζέντης της. «Δεν ζω στο Λος Άντζελες και δεν πηγαίνω εκεί πολύ συχνά. Έχω κάποιους φίλους εκεί, αλλά όλοι τους έλειπαν από την πόλη εκείνες τις ημερομηνίες. Έτσι, πέρασα τα γενέθλιά μου μόνη μου στο Λος Άντζελες. Κατάφερα να οργανώσω ένα μικρό δείπνο, αλλά χωρίς την οικογένειά μου. Ήταν πολύ περίεργο», εξηγεί στην «EL PAIS».

 

Για σχεδόν 35 χρόνια, η Herzigova έπρεπε να αλλάζει τα προσωπικά της σχέδια, για να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Στα 16 της κέρδισε έναν διαγωνισμό μόντελινγκ στην Πράγα και εγκατέλειψε τη γενέτειρά της, το Litvínov, κοντά στα γερμανικά σύνορα, για να δοκιμάσει την τύχη της στο Παρίσι. Ήταν το «πρότυπο» της απίστευτης ομορφιάς που έψαχναν τότε όλες οι διάσημες οι μάρκες.

 

Το 1992, έγινε διάσημη, υποδυόμενη μια σύγχρονη Μέριλιν Μονρόε σε μια διαφήμιση και το 1994, σε ηλικία 21 ετών, πρωταγωνίστησε σε καμπάνια γνωστής εταιρείας εσωρούχων. Ο βρετανικός Τύπος υποστήριξε ότι οι διαφημιστικές πινακίδες με πρωταγωνίστρια την ίδια προκαλούσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση και τροχαία ατυχήματα…

 

Ωστόσο, αυτή η καμπάνια άλλαξε τη ζωή της Herzigova και την εκτόξευσε στην ελίτ των σούπερ μόντελ, όπως η Linda Evangelista, η Naomi Campbell, η Christy Turlington, η Cindy Crawford, η Claudia Schiffer και η Kate Moss. Έκτοτε, έχει καταφέρει ό,τι μπορεί να καταφέρει κανείς στη μόδα: ήταν ένας από τους διάσημους αγγέλους της Victoria’s Secret, κοσμούσε το εξώφυλλο κάθε περιοδικού – συμπεριλαμβανομένου του Playboy – και πρωταγωνίστησε στην έκδοση μαγιό του Sports Illustrated.

 

Σήμερα πια, ζει μια πιο ήρεμη ζωή στο Τορίνο της Ιταλίας με τον σύζυγό της, τον Ιταλό επιχειρηματία Gregorio Marsiaj, και τα τρία τους παιδιά. Λέει ότι εργάζεται λιγότερο και μελετάει πιο προσεκτικά κάθε προσφορά εργασίας, αλλά πάντα υπάρχει κάπου μια φωτογράφιση ή μια επίδειξη μόδας…

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved