Πού πήγαν τα χρήματα που κληρονόμησε η γάτα του Karl Lagerfeld;

©instagram/choupetteofficiel
BETH TSALIKI
/
9 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Choupette, η πλουσιότερη γάτα του κόσμου, κληρονόμησε από τον Karl Lagerfeld 1,5 εκατ. δολάρια. O διάσημος σχεδιαστής απεβίωσε το 2019 σε ηλικία 85 ετών. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ποιος διαχειρίζεται όλα αυτά τα χρήματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail».

Το να αφήνεις την περιουσία σου όταν πεθαίνεις στο κατοικίδιό σου είναι μία πράξη η οποία έχει κατακριθεί πολλές φορές. Πολλοί αναρωτιούνται «Γιατί όχι σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ή σε κάποιους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη;» κάτι πολύ λογικό. Ωστόσο, είναι πολλοί οι διάσημοι που όλο και αφήνουν την κληρονομιά τους στους χνουδωτούς τους φίλους. 

Η Choupette λοιπόν, είναι πλέον πλουσιότερη από τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Ίσως να τρώει σε χρυσά μπολάκια, Ίσως μια όχι και τόσο «κοινή» τροφή για τα περισσότερα κατοικίδια και να κοιμάται στα καλύτερα στρωματάκια.

Όπως φαίνεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι μία στυλάτη ντίβα που ταξιδεύει σε ειδική θήκη Louis Vuitton αξίας 2.000 δολαρίων, και μπαίνει μόνο σε ιδιωτικά τζετ.

Στη Γαλλία, όπου διαμένει η Choupette – όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο – τα κατοικίδια ζώα θεωρούνται ιδιοκτησία και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να κληρονομήσουν ούτε ένα ευρώ.

«Στη Γαλλία δεν μπορείτε να ορίσετε ένα κατοικίδιο ζώο ως δικαιούχο μιας κληρονομιάς. Για να λάβει ένας δικαιούχος κληρονομιά, πρέπει να είναι φυσικό πρόσωπο ή ίδρυμα», δήλωσε το 2019 στο CBS News γνωστή δικηγόρος που ασχολείται με παρόμοιες υποθέσεις.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να αφήσει πίσω του χρήματα, για να εξασφαλίσει την ευημερία ενός κατοικίδιου ζώου. Αν και, δεν είναι σαφές τι επέλεξε ο Λάγκερφελντ…

 

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι να αφήσετε τα χρήματα στον νέο φροντιστή. Η γάτα του Λάγκερφελντ έχει, επίσης, τη δική της πηγή εισοδήματος, συμπεριλαμβανομένης της δουλειάς του μόντελινγκ, συνεργασίες όπως η Lucy Balu, και είναι το θέμα δύο βιβλίων, μεταξύ άλλων, περιουσιακών στοιχείων.

«Έχει τη δική της μικρή περιουσία», είπε κάποτε ο διάσημος σχεδιαστής. «Αν μου συμβεί κάτι, το άτομο που θα τη φροντίσει δεν θα δυστυχήσει. Είναι ένα πλούσιο κορίτσι!».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved