Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα παρουσιαστεί η γυναικεία συλλογή της εταιρείας «Tom Ford»

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
7 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η εταιρεία «Tom Ford», η οποία είναι τώρα υπό την ιδιοκτησία της «Estée Lauder Cos.», θα παρουσιάσει τη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων για την άνοιξη του 2024 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αυτή θα είναι η πρώτη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων που σχεδίασε ο Πίτερ Χόκινγκς (Peter Hawkings), μετά την τοποθέτησή του στη θέση του δημιουργικού διευθυντή της εταιρείας τον Απρίλιο.

«Είναι τιμή μου που διορίστηκα δημιουργικός διευθυντής της Tom Ford και που έχω αυτή τη μοναδική ευκαιρία να βοηθήσω στο γράψιμο του επόμενου κεφαλαίου του μέλλοντος της μάρκας. Η ιταλική δεξιοτεχνία και η αριστεία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις συλλογές μας και χαίρομαι που θα εμφανιστώ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου», δήλωσε ο Χόκινγκς.


Ο Χόκινγκς δεν είναι ο μόνος σχεδιαστής που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Ο νέος δημιουργικός διευθυντής της «Gucci», Σάμπατο ντι Σάρνο (Sabato De Sarno), θα παρουσιάσει το πρώτο του σόου για τον οίκο τον Σεπτέμβριο.

Τον Νοέμβριο, η «Lauder» εξαγόρασε την εταιρεία του Τομ Φορντ σε μια συμφωνία αξίας 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η «Lauder» είναι ιδιοκτήτρια των «Tom Ford Beauty» και «Tom Ford Parfums» από το 2006. Σύμφωνα με τη «Lauder», τα ανδρικά και γυναικεία έτοιμα ενδύματα της «Ford» έχουν άδεια κυκλοφορίας από τον όμιλο «Ermenegildo Zegna», ο οποίος κατείχε στο παρελθόν την άδεια για τα ανδρικά ενδύματα. Η «Zegna» κατέχει επίσης τον οίκο «Thom Browne». Ο Όμιλος «Marcolin» έχει την άδεια για την κυκλοφορία των γυαλιών «Tom Ford».

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved