Σειρά ρούχων από ανακυκλωμένο πλαστικό δημιούργησε η Κέιτ Χάντσον

POP UP TEAM
/
30 Αυγούστου, 2019

Η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες την πρώτη της συλλογή ρούχων με το όνομα «HappyxNature». Και είναι μια συλλογή που δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η 40χρονη ηθοποιός αποφάσισε να σχεδιάσει ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά και ποζάρει ως μοντέλο στην νέα της καμπάνια. Στο σύνολό της η συλλογή ρούχων της Κέιτ Χάντσον αντικατοπτρίζει το bohο chic στιλ της ηθοποιού. Τα ρούχα είναι φτιαγμένα από οργανικά υφάσματα και πλαστικά μπουκάλια. Η Κέιτ Χάντσον αντιστέκεται στη γρήγορη μόδα και δημιουργεί ρούχα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η βιομηχανία της μόδας αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες μόλυνσης του περιβάλλοντος και η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

08810501 509 av1

Γιατί, όμως, η Χάντσον να προσθέσει άλλη μια δραστηριόττα στην ήδη πλήρη ζωή της; Η ηθοποιός ισορροπεί την καριέρα της στο Χόλιγουντ με τρία παιδιά (η κόρη της, Ράνι, γεννήθηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο) και την αθλητική της σειρά Fabletics. «Ήθελα πάντα να το κάνω αυτό», λέει η ίδια η Χάντσον. «Ξεκίνησα να δουλεύω πάνω σε αυτό πριν από ένα χρόνο, ήθελα να το κάνω για πολύ καιρό». Το τζιν τη σειράς είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και κοστίζει λιγότερο από 100 δολάρια. Η υπόλοιπη συλλογή έχει τιμές από 48 έως 148 δολάρια.

 

«Απλώς ελπίζω να γίνει επτυχημένη η σειρά, ώστε όλες οι εταιρείες να αρχίσουν να σκέφτονται αλλιώς τον τρόπο με τον οποίο κάνουν τα πράγματα. Είναι μια τεράτια υποχρέωσή μας απέναντι στη μόδα αυτή τη στιγμή», καταλήγει η ηθοποιός.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved