«Fashion in LA»: Μια εντυπωσιακή εγκυκλοπαίδεια της μόδας του Los Angeles

POP UP TEAM
/
13 Νοεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Το βιβλίο «Fashion in LA» καταγράφει την εντυπωσιακή άνοδο του Λος Άντζελες στην παγκόσμια σκηνή μόδας και πώς έχει κερδίσει μία θέση στις δημιουργικές πρωτεύουσες του πλανήτη.

Το βιβλίο που κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Phaidon και επιμελήθηκαν η Τάνια Φέιρς, ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Fashion Trust και η Κρίστα Σμιθ, πρώην συντάκτρια του Vanity Fair αποτελεί ένα who’s-who των ταλέντων στον κλάδο της μόδας που δραστηριοποιούνται στην Πόλη των Αγγέλων.

 Στον τόμο παρουσιάζονται με αλφαβητική έρευνα 41 σχεδιαστές που βοήθησαν να γίνει το Λος Άντζελες ένα νέο κεφάλαιο στη μόδα, από την κοσμηματοποιό Anita Ko, τις ιδρύτριες του Juicy Couture, Pamela Skaist-Levy και Gela Nash-Taylor, τον σχεδιαστή, Jeremy Scott και τις Kate και Laura Mulleavy του οίκου Rodarte.

«Όταν μετακόμισα για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες πριν από 20 χρόνια, υπήρχαν αρκετές σκιές και μερικές από αυτές ήταν αληθινές – υπήρχαν πολλά μικρά εμπορικά κέντρα και λευκά παπούτσια σε λάθος εποχή του έτους» ανέφερε η Κρίστι Σμιθ, η οποία έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου.

«Παρακολούθησα τη μεταμόρφωση του Λος Αντζελες που άλλαξε και εξελίχθηκε σε αυτήν την απίστευτα δυναμική πόλη. Η πόλη εξάγει ποπ κουλτούρα στον κόσμο» ανέφερε.

Η κυκλοφορία του βιβλίου γιορτάστηκε την περασμένη εβδομάδα με ένα πάρτι με καλεσμένους από τον χώρο της μόδας στην κατοικία της Βrigette Romanek, διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων.
«Το Λος Άντζελες είναι μια πόλη που προσελκύει σχεδιαστές επειδή μπορούν να είναι πραγματικά δημιουργικοί», δήλωσε η ιδρύτρια του Fashion Trust και επιμελήτρια του τόμου.

Στο βιβλίο έχουν συμπεριληφθεί συνεντεύξεις για την εξέλιξη του Λος Άντζελες σε πρωτεύουσα του στυλ η στιλίστρια Αν Κρόφορντ και η συντάκτρια της Vogue Αλέξις Μπράνσγουικ.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved