Ο Giorgio Armani έχει μετατρέψει όλες τις μονάδες παραγωγής του για να παράγουν ιατρικές φόρμες

POP UP TEAM
/
27 Μαρτίου, 2020

Ο Ιταλός σχεδιαστής μάχεται με τον δικό του συγκινητικό τρόπο.

Ο όμιλος Armani δήλωσε χθες πως έχει μετατρέψει και τις 4 μονάδες παραγωγής του στην Ιταλία σε μονάδες παραγωγής ιατρικών στολών μιας χρήσης. Ο όμιλος στέκεται δίπλα στο Ιταλικό κράτος και προσφέρει ιατρικό εξοπλισμό για την ατομική προστασία γιατρών και νοσηλευτών που μάχονται για την υγειονομική περίθαλψη και κατά του κορονοϊού.

Μετά τη δέσμευση του Ιταλού σχεδιαστή να δωρίσει 1,25 εκατομμύρια ευρώ στην πολιτική προστασία της Ιταλίας αλλά και σε μια σειρά νοσοκομείων της χώρας (όπως τα Luigi Sacco, San Raffaele, το Istituto dei Tumori στο Μιλάνο, το Istituto Lazzaro Spallanzani της Ρώμης, τα νοσοκομεία του Μπέργκαμο και της Πιατσέντζα και το νοσοκομείο Versilia στην Τοσκάνη), ο Giorgio Armani αποφάσισε να αυξήσει την δωρεά του και να προσφέρει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ.

Να θυμίσουμε πως η Ιταλία βρίσκεται σε καραντίνα από τις 9 Μαρτίου προκειμένου να περιοριστεί ο κινδύνους της εξάπλωσης του κορονοϊού και να αποτραπεί η κατάρρευση των νοσοκομείων από τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό πολιτών που διακομίζονται με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως αναφέρθηκε και από τα τοπικά Ιταλικά Μέσα το περασμένο Σάββατο, ο Giorgio Armani έκανε μια διαφήμιση σε περισσότερες από 60 εφημερίδες στην Ιταλία, δημοσιεύοντας μια συγκινητική επιστολή του ίδιου προς όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται για την καταπολέμηση του κορονοϊού, αποκαλύπτοντάς τους μεταξύ άλλων και την επιθυμία του ίδιου να γίνει γιατρός -όταν ήταν νέος-.

Να σημειώσουμε πως η Ιταλία από τις 25 Μαρτίου κατέγραψε 74.386 νέα κρούσματα και 7.503 θανάτους, 3.489 από τους οποίους ήταν σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

 

Mε πληροφορίες από queen.gr

Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα:

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved