Zara – Pre-Owned: Πουλήστε τα ρούχα που δεν φοράτε

Zara – ©Unsplash/highlight-id
POP UP TEAM
/
20 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Μέσα από την πλατφόρμα, Zara Pre-Owned, μπορείς να πουλήσεις και να αγοράσεις ρούχα Zara, από οποιαδήποτε συλλογή. Επιπλέον θα έχεις υπηρεσίες για επισκευή του ρούχου, δηλαδή κάποια ραφή, κάποια διόρθωση κουμπιού, φερμουάρ, κλπ.

Στην πλατφόρμα δίνεται επίσης και η δυνατότητα να χαρίσεις ρούχα (ανεξαρτήτως μάρκας) σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Ήδη το Pre-Owned βρίσκεται στην κεντρική σελίδα της Zara.com, δίπλα στις κατηγορίες Γυναίκα, Άνδρας, Παιδικά και Beauty.

Οι νέες συλλογές στα καταστήματα συνεχίζονται κανονικά, ωστόσο έχεις τη δυνατότητα να αγοράζεις και να πουλάς ρούχα από οποιαδήποτε συλλογή. Η πώληση ή αγορά μεταχειρισμένων ρούχων Zara γίνεται μέσω της σχετικής ψηφιακής πλατφόρμας, η οποία είναι οργανωμένη ανά κατηγορία προϊόντων και για κάθε ένδυμα παρέχεται λεπτομερής περιγραφή.

Η Zara Pre-Owned, λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρα της Ευρώπης, εδώ και ένα χρόνο, ενώ άνοιξε και στην Γαλλία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η δράση αυτή αποτελεί μέρος των δεσμεύσεων βιωσιμότητας του ομίλου Inditex.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved