Κέιτ Μίντλετον: Το απίθανο vintage φόρεμα που φόρεσε και έγινε πανικός

POP UP TEAM
/
24 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το καλό είναι ότι κοστίζει μόνο 90 λίρες, το κακό είναι ότι εξαντλήθηκε μέσα σε λίγη ώρα.

 Εάν υπάρχει μια τάση της μόδας την οποία αγαπά η Κέιτ Μίντλετον, είναι τα φλοράλ. Έτσι, για ακόμα μια φορά επέλεξε ένα εκπληκτικό λουλουδάτο φόρεμα, στο βίντεο όπου μαζί με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και με τα τρία παιδιά της χειροκρότησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας.

Λίγες ώρες μετά το ποστ όπου ευχήθηκαν για τα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις με μια σειρά από νέες φωτογραφίες του, η οικογένεια εμφανίστηκε όλη μαζί για να δώσουν φόρο τιμής στους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό. Γι αυτό τον λόγο, όλη η οικογένεια ντύθηκε με αποχρώσεις του μπλε, ενώ η Σάρλοτ και η Κέιτ φόρεσαν και οι δύο φλοράλ φορέματα.

Αν και κρατούσε στην αγκαλιά της τον εορτάζοντα, δεν κατάφερε να κρύψει το υπέροχο σατέν φόρεμα της Κέιτ το οποίο είχε ένα πανέμορφο φλοράλ ντεσέν σε μπλε – μωβ απόχρωση, ήταν midi με vintage λεπτομέρειες στις μανσέτες και στο στρίφωμα.

Η τιμή του είναι 90 ευρώ με την έκπτωση και εξαντλήθηκε λίγες ώρες αφότου το φόρεσε η Κέιτ όπως βλέπουμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά που η δούκισσα επιλέγει να φορέσει κάποιο προσιτό οικονομικά ρούχο.

floral1

floral2

floral3

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved