Louis Vuitton: Kυκλοφόρησε luxury βαράκια, σχοινάκια και ρακέτες παραλίας

POP UP TEAM
/
29 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Με τα γυμναστήρια κλειστά και τις περισσότερες από εμάς να καθόμαστε περισσότερο από ποτέ στο σπίτι, οι πωλήσεις του εξοπλισμού γυμναστικής έχουν εκτοξευτεί καθώς όλοι κοιτάζουμε να διατηρούμε τα επίπεδα φυσικής κατάστασης από την άνεση του σπιτιού μας. Ωστόσο, εάν σου λείπει αυτή η δόση πολυτέλειας που αντέχει η τσέπη σου να έχεις στη ρουτίνα του γυμναστηρίου σου, τότε η Louis Vuitton είναι εδώ, καθώς ο πολυτελής οίκος κυκλοφόρησε την πιο κομψή γκάμα εξοπλισμού γυμναστικής στο σπίτι. Και μάλιστα ο οίκος μόδας προχώρησε ένα ακόμα βήμα, δείχνοντας την αισιοδοξία του για γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα, με τις προτάσεις του για τις αθλοπαιδιές στην παραλία.

Από τα designer βαράκια έως το σχοινάκι με το μονόγραμμα και τις ρακέτες για την παραλία, εδώ μπορείς να δεις τέσσερα κομμάτια από τη νέα συλλογή αθλητικών ειδών της Louis Vuitton, που σίγουρα δεν απευθύνονται στις περισσότερες από εμάς, αλλά δεν κάνει κακό να είμσαστε ενημερωμένες!!!

Μπάλα του βόλεϊ

“Έχεις μεγάλο χώρο στο σπίτι;”, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος, λες και αυτό θα ήταν το μόνο πρόβλημα για να αγοράσει κάποιος ένα τέτοιο όργανο γυμναστικής. “Χρησιμοποίησε τη μπάλα του βόλεϊ της Louis Vuitton με το μονόγραμμα για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι”, προτρέπουν ξένα sites!!! “Θα την παραλάβεις με τη δική της τσάντα που είναι με δίχτυ, που σημαίνει ότι μπορείς να την κρεμάσεις στον τοίχο ως το απόλυτο αθλητικό κομμάτι. Μπορείς και να τη… φορέσεις και ως τσάντα. Αργότερα θα την χρησιμοποιήσεις και για beach volley”  (1980 ευρώ).

balavolLV

Ρακέτες για παραλία

Εάν σου περισσεύουν 2.400 ευρώ (!) αυτές οι ρακέτες θα είναι τέλειες για τις διακοπές σου ή για να διασκεδάσεις ενώ βρίσκεσαι στο σπίτι και είναι επίσης ένα υπέροχο δώρο για μια πλούσια φίλη σου που έχει τα πάντα.

raketesparalLV

Σχοινάκι

Ξεκίνα την cardio γυμναστική σου με το κομψό στυλ του οίκου Vuitton. (490 ευρώ)

sxoinakiLV

Βαράκια

Δώσε στιλ στην προπόνησή σου στο σπίτι με αυτά τα μεταλλικά 3κιλα βαράκια με το μονόγραμμα. (1980 ευρώ)

varakiaLV

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved