Vera Wang: Η σχεδιάστρια μόδας «δεν παίζει» να είναι 74 ετών

POP UP TEAM
/
30 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η σχεδιάστρια μόδας Vera Wang φαίνεται να έχει το σύνδρομο «Μπέντζαμιν Μπάτον», όπως σχολίασαν οι περισσότεροι κάτω από την φωοτογραφία της στο Instagram.

H Vera Wang, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στα Χάμπτονς και συγκεκριμένα από την πισίνα της, με λευκό ολόσωμο μαγιό και κομψά πέδιλα, με μαύρα γυαλιά ηλίου και χωρίς μακιγιάζ, εντυπωσιάζωντας τους followers με την φρέσκια της όψη ενώ είναι βρίσκεται στα 74 έτη της.

«Κάποια γερνάει από την ανάποδη ή απλώς έχει βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας», σχολίασε κάποιος, δεδομένου ότι η διάσημη σχεδιάστρια μόδας είναι 74 ετών και έχει γίνει πλέον κάτι σαν πρέσβειρα της αιώνιας νεότητας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Κάθε φορά που η Βέρα Γουάνγκ δημοσιεύει μία φωτογραφία της στο Instagram, τουλάχιστον ένα άτομο θα σχολιάσει ότι έχει το σύνδρομο Μπέντζαμιν Μπάτον. Το ίδιο έγινε και τώρα.

Η σχεδιάστρια, ως περιγραφή στην ανάρτησή της στο Instagram έγραψε, «Η δική μου στιγμή Σλιμ Άαρονς. Καλό καλοκαίρι», αναφερόμενη στον διάσημο φωτογράφο ο οποίος τράβηξε και τις φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο People πέρυσι, η σχεδιάστρια μόδας αναφέρθηκε σε όσους σχολιάζουν ότι φαίνεται σαν να μη μεγαλώνει ποτέ. «Φαντάζομαι ότι το θέμα είναι απλά η άποψη που έχει ο κόσμος για το πώς είναι οι 70χρονοι σήμερα. Έχω τόσο πολλούς φίλους που είναι 65-70 χρονών και η εμφάνισή τους είναι φανταστική. Ελπίζω ότι αυτό είναι καλό πράγμα και θα κάνει τις γυναίκες να νιώθουν πιο σίγουρες για τον εαυτό τους», είχε δηλώσει η Βέρα Γουάνγκ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved