Veronica Leoni: Η νέα διευθύντρια δημιουργικού του οίκου Calvin Klein

©Instagram/veronicaleoni
POP UP TEAM
/
31 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Veronica Leoni ορίστηκε διευθύντρια δημιουργικού του Calvin Klein.

Η Ιταλίδα σχεδιάστρια είναι κάτοχος του βραβείου LVMH 2023 και ιδρύτρια του brand QUIRA. Έχει εργαστεί στους οίκους Jil Sander, Céline, Moncler και The Row.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Veronica Leoni (@veronicaleoni)

Ποια είναι η Ιταλίδα σχεδιάστρια που γίνεται η πρώτη γυναίκα που θα ηγηθεί του οίκου

Γεννημένη το 1984, η Βερόνικα Λεόνι μεγάλωσε στη Ρώμη, όπου σπούδασε Λογοτεχνία και Φιλοσοφία. Η Γερμανίδα σχεδιάστρια Jil Sander είναι εκείνη που τη μύησε για πρώτη φορά στη βιομηχανία της μόδας, «μια γυναίκα από μια άλλη εποχή, μια εξαιρετική δασκάλα, μια αστραπή η ίδια».

Η δήλωση της Veronica Leoni

«Είμαι ενθουσιασμένη και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να γράψω ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του Calvin Klein», ανέφερε η Λεόνι σε δήλωσή της.

«Για δεκαετίες, ο Calvin Klein ερμήνευε την ιδέα της τολμηρής αυτοέκφρασης και είμαι πρόθυμη να την ενδυναμώσω με έντονη έμφαση στο στυλ και τη δημιουργικότητα. Είμαι βαθιά ευγνώμων στην Έβα Σεράνο για το όραμα και την εμπιστοσύνη της. Στην καριέρα μου είχα εμπνευσμένες συναντήσεις με μερικές από τις γυναίκες της μόδας με όραμα και είναι μία από αυτές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον διευθύνοντα σύμβουλο του PVH Στέφαν Λάρσον για την καταπληκτική ευκαιρία να τιμήσω ένα από τα πιο σημαντικά brand της αμερικανικής μόδας».

Η Βερόνικα Λεόνι θα συνεργαστεί απευθείας με την παγκόσμια πρόεδρο του brand CK, Έβα Σεράνο, για «να συγχωνεύσει τη βαθιά τεχνογνωσία της στον κλάδο με τη μοντέρνα αισθητική του Calvin Klein», όπως αναφέρεται.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved