Estée Lauder: Το αρχαιοελληνικού στυλ σπίτι της δισεκατομμυριούχου εγγονής της στο Χάμπτον

POP UP TEAM
/
6 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Γούστο, πληθωρικότητα και φλοράλ λεπτομέρειες κυριαρχούν στο σπίτι στο Χάμπτον όπου περνά η Aerin Lauder την καραντίνα με την οικογένειά της.

 Το σπίτι της Aerin Lauder, της δισεκατομμυριούχου εγγονής της Estée Lauder, είναι ακριβώς αυτό που περίμενε κανείς από το σπίτι της κληρονόμου του διάσημου οίκου ομορφιάς.

Κομψοί μονόχρωμοι εσωτερικοί χώροι, φλοράλ λεπτομέρειες και στολισμός των τραπεζιών σε κάθε γεύμα. Το σπίτι διαθέτει κλασικά λευκά έπιπλα, ωστόσο, η Aerin το ανέδειξε περισσότερο με φωτεινά χρώματα στους τοίχους και προσθέτοντας διάφορα αξεσουάρ σπιτιού.

Η Aerin Lauder, η περιουσία της οποίας ανέρχεται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του σπιτιού της στα Χάμπτονς, ενός αρχοντικού στο Άσπεν του Κολοράντο και στο διαμέρισμά της στο Παρίσι.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε απομόνωση με τον σύζυγό της, τον 48χρονο Έρικ Ζιντερχόφερ, και τους δύο γιους τους, τον 20χρονο Τζακ και τον 19χρονο Γουίλ, καθώς και τους γονείς της, Ρόναλντ και Τζο.

Από τότε που ξεκίνησε το lockdown, η κληρονόμος του οίκου ομορφιάς μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την πολυτελή ζωή της στο Instagram, αποκαλύπτοντας το μοναδικό γούστο της στο art de la table, όπως και μία φωτογραφία από την κομψή κρεβατοκάμαρα της γιαγιάς της.

Μοιράστηκε μάλιστα ένα από τα υπέροχα σχέδιά της, και έγραψε: “Εφόσον έχω όλη την οικογένειά μου στο σπίτι, απολαμβάνω πραγματικά τα γεύματά μας. Μεταξύ συναντήσεων, email, οικιακών εργασιών και των εικονικών μαθημάτων των αγοριών μου, είναι εκείνη η ξεχωριστή ώρα της ημέρας που περνάμε ως οικογένεια. Μιλάμε για την ημέρα μας, την νέα μας πραγματικότητα και τα σχέδια για το μέλλον”.

Η Aerin μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο από την κρεβατοκάμαρα της γιαγιάς της, όπως ακριβώς ήταν πριν από πολλά χρόνια, “εκτός από τα διπλα κρεβάτια”. Το κομψό δωμάτιο που μοιραζόταν με τον σύζυγό της Joseph Lauder, με τον οποίο ίδρυσε την επώνυμη εταιρεία καλλυντικών της, έφερε λευκές και μπλε αποχρώσεις και ήταν απλά διακοσμημένο με λουλούδια και μια φωτογραφία του ζευγαριού.

Σε συνέντευξή της το 2018, στο Harper’s Bazaar, είχε μιλήσει για την ανακαίνιση του σπιτιού: “Η ιδέα ήταν να ανανεώσω τον χώρο αλλά να διατηρήσω το πνεύμα της ζωντανό. Τα καλά, κλασικά έπιπλα της γιαγιάς μου δίνουν το στίγμα σε κάθε δωμάτιο, αλλά μπορεί να μπει ένα διαφορετικό χρώμα βαφής στους τοίχους και μερικά απροσδόκητα αξεσουάρ. Μπορώ ακόμα να νιώσω την παρουσία της, αλλά τώρα που το σπίτι είναι δικό μου, το ανανέωσα ώστε να ταιριάζει στην οικογένειά μου”.

Η Estée αγόρασε αυτό το σπίτι γιατί ήθελε να είναι κοντά στους γονείς της εγγονής της, οι οποίοι συχνά περνούσαν τα Σαββατοκύριακά τους στο Χάμπτον. Το σπίτι είχε αγοράσει τη δεκαετία του 1950 η οικογένεια και έκτοτε ανακαινίστηκε.

Μια ματιά στο γραφείο της Aerin, αποκαλύπτει έναν σικ χώρο εργασίας διακοσμημένο με παλιά βιβλία και μονόχρωμα έργα τέχνης, ενώ στο σαλόνι της υπάρχει ένας καναπές με λεοπάρ print διακοσμημένος με μαξιλάρια με μοτίβα λουλουδιών.

Στη δική της κρεβατοκάμαρα, όπου απολαμβάνει τον καφέ της από την άνεση του κρεβατιού της, υιοθέτησε και πάλι ένα μονόχρωμο συνδυασμό χρωμάτων, καθώς και μαξιλάρια σε λευκό και χρυσό χρώμα.

 

Mε πληροφορίες από The Toc 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved