Madonna: Η εμφάνιση που συζητήθηκε στην επίδειξη των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο

Madonna – ©Instagram/madonna
POP UP TEAM
/
23 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Madonna εμφανίσθηκε στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας των Dolce & Gabbana το απόγευμα του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου 2024, σταματώντας την κυκλοφορία στην πρωτεύουσα της μόδας.

Κόσμος είχε συγκεντρωθεί από τον πρώην κινηματογράφο Metropol. Όταν η η «βασίλισσα της ποπ» εμφανίστηκε, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι κι άρχισαν να χειροκροτούν.

Η Madonna, μακροχρόνια φίλη των σχεδιαστών Domenico Dolce και Stefano Gabbana και πρέσβειρα του brand από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, εμφανίστηκε φορώντας ένα βέλο από μαύρη δαντέλα, από την τελευταία συλλογή της μάρκας. Φορούσε επίσης ένα χρυσό στέμμα πάνω από το πέπλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη la Repubblica (@larepubblica)

Το σόου, με την ονομασία «Italian Beauty», ήταν μια αφιέρωση στην γκαρνταρόμπα της περιοδείας της Μαντόνα το 1990, το «Blonde Ambition», που ήταν σχεδιασμένη από τον Jean Paul Gaultier. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Dolce & Gabbana αφιέρωσαν μια συλλογή στη Μαντόνα. Το 2000 παρουσίασαν τη συλλογή τους για την άνοιξη/καλοκαίρι 2001 με τίτλο «Madonna, Gli Anni Ottanta», ενώ προηγήθηκαν τα κοστούμια που σχεδίασαν για την περιοδεία της «The Girlie Show» το 1992.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας