Blake Lively: Ντυμένη για να ταιριάζει με το χαλί του Met Gala

POP UP TEAM
/
13 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η πρωταγωνίστρια του «Gossip Gil» Blake Lively έχει ταλέντο, στιλ και πολύ χιούμορ, αλλιώς πώς θα συμβίωνε με τον σύζυγό της και γνωστό troll του Χόλιγουντ, Ryan Reynolds;

Η Blake Lively έκανε μια χαριτωμένη αποκάλυψη και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια στιλιστική λεπτομέρεια που μέχρι σήμερα γνώριζε μόνο η ίδια. Η 32χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός μάς δείχνει ότι για τρία χρόνια – από το 2016 έως το 2018 – και εντελώς τυχαία τα φορέματα που είχε επιλέξει για το Met Gala ταίριαζαν απόλυτα με τα χρώματα στο χαλί που «ντύνει» τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης, στο οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο η εκδήλωση.

«Όταν το χαλί συνδυάζεται με τους Blakes»

Στη φωτογραφία του 2018 η Blake Lively φοράει ένα μπορντό φόρεμα με χρυσό κέντημα δημιουργίας του οίκου Versace, το οποίο χρειάστηκε περισσότερες από 600 ώρες δουλειάς για να τελειοποιηθεί. Η θεματική ενότητα εκείνης της χρονιάς ήταν τα «Ουράνια Σώματα» και το χαλί ήταν σαν να φτιάχτηκε για την τουαλέτα της Αμερικανίδας.

Το 2017 η Lively είχε και πάλι επιλέξει μια χρυσή δημιουργία από τον οίκο Versace με μπλε φτερά στο τέλος της ουράς. Εκείνη τη χρονιά το Met τιμούσε τη σπουδαία σχεδιάστρια Rei Kawakubo και τον οίκο της, Comme des Garçons. Τα φτερά της Lively ταίριαζαν και πάλι με το μπλε του χαλιού.

blakeliv2

Τέλος το 2016 η Blake Lively είχε εμφανιστεί με ένα φόρεμα σε αποχρώσεις ροζ και κόκκινου ενώ το θέμα της χρονιάς ήταν το «Manus x Machina: Η Μόδα στην Εποχή της Τεχνολογίας». Η αέρινη τουαλέτα της ηθοποιού ήταν του οίκου Burberry.

blakeliv3

Πολλές διάσημες φίλες της Blake Lively άφησαν σχόλια κάτω από την αποκαλυπτική ανάρτησή της .«Πόσο πιο πριν συνεννοείσαι με την Anna (σ.σ.Wintour) για το χρώμα του χαλιού», έγραψε το μοντέλο Gigi Hadid. «Κανείς δεν σε ξεπερνά στους συνδυασμούς», σχολίασε η σχεδιάστρια κοσμημάτων Lorraine Schwartz ενώ η ηθοποιός και συγγραφέας Cazzie David είπε στη φίλη της: «Αν το έκανες μόνο και μόνο για να πετύχεις αυτήν την ανάρτηση τέσσερα χρόνια μετά, το καταλαβαίνω απολύτως».

blake5

Το 2018 η Blake Lively σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα «WWD» είχε δηλώσει ότι δεν έχει προσωπικό στιλίστα και ότι προτιμά η ίδια να επιλέγει και να επιμελείται τις εμφανίσεις της. «Θέλει δουλειά, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο», είχε πει η Αμερικανίδα ηθοποιός σπεύδοντας να σημειώσει πως έχει καλές και μάλιστα φιλικές σχέσεις με πολλούς σχεδιαστές μόδας. «Μου αρέσει να ντύνω τον εαυτό μου. Λατρεύω τη μόδα και τον κόσμο της γιατί είναι δημιουργικός. Εξάλλου, στη δουλειά μου πρέπει να είμαι δημιουργική», κατέληξε η Blake Lively.

 

Με πληροφορίες από Look mag

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved