Η Κέιτ Μίντλετον για τα… αχόρταγα παιδιά της : “Νιώθω σαν μηχανή…”

POP UP TEAM
/
15 Ιουλίου, 2020

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της και οι λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε για τα… αχόρταγα πριγκιπόπουλα.

Μια σπάνια εμφάνιση εκτός διαδικτύου έκανε χθες η Κέιτ Μίντλετον, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του BBC Tiny Happy People. Αυτή η πρωτοβουλία στηρίζει γονείς στον τομέα της ανάπτυξης των γλωσσικών και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των παιδιών ηλικίας 0-4.

H πολύ αγαπητή στη Βρετανία και όχι μόνο Κέιτ εμφανίστηκε ευδιάθετη, και αρκετά ανανεωμένη, όπως όλοι παρατήρησαν.

 Δεν επέλεξε κάποιο καλοκαιρινό χρώμα και σε αντίθεση με τις παστέλ εμφανίσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, αυτή τη φορά φόρεσε μαυρόασπρο φόρεμα.

 Και πάλι κατάφερε να είναι πολύ εντυπωσιακή, και λαμπερή.

Πρόκειται για ένα φόρεμα Emilia Wickstead, το οποίο είναι μαύρο με λευκά πουά και ασορτί ζώνη, το οποίο συνδύασε με τις αγαπημένες της εσπαντρίγιες.

Ωστόσο, αυτό που έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το νέο hairlook της.

Είναι προφανές ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ, άλλαξε τα χαρακτηριστικά καστανά της μαλλιά, δοκιμάζοντας μια πιο ανοιχτή απόχρωση.

Μάλιστα, επειδή ο ομορφιά θέλει θυσίες, η Dailymail έχει… αποκλειστικές πληροφορίες ότι χρειάστηκε να περάσει αρκετές ώρες στο κομμωτήριο αφού έκανε και ανταύγειες σε ανοιχτούς τόνους. Αυτή τη φορά η Κέιτ Μίντλετον έκοψε και αφέλειες, ένα στιλ που της πάει πολύ.

“Τα αχόρταγα πριγκιπόπουλα”

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στη συζήτηση με τους νέους γονείς, η Κέιτ μοιράστηκε κάποιες προσωπικές της εμπειρίες ως μητέρα.

Μεταξύ αυτών, αποκάλυψε ότι τα παιδιά της πεινάνε διαρκών και ότι συχνά η ίδια νιώθει σαν “μηχανή συνεχούς τροφοδοσίας”. Κάτι με το οποίο ταυτίζονται πολλοί γονείς.

http://youtu.be/M-nOxysbhuM

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved