Ο ιταλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε την Gaga ως το νέο πρόσωπο του Voce Viva, που δημιουργήθηκε από τον Pierpaolo Piccioli.

Η Lady Gaga πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια αρωμάτων Valentino Beauty. Ο ιταλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε την Gaga ως το νέο πρόσωπο του Voce Viva, ενός αρώματος που δημιουργήθηκε από τον Pierpaolo Piccioli.

"Ως μια φωνή για τη διάδοση ενός μηνύματος σε όλο τον κόσμο, το Valentino Voce Viva προσκαλεί όλους να αγγίξουν καρδιές, να εμπνεύσουν τους άλλους και να ζήσουν τα όνειρά τους", ανέφερε το brand σε δελτίο τύπου. "Εκφράζοντας τις αξίες της ενσωμάτωσης και της ατομικότητας του οίκου, το Voce Viva γιορτάζει μια από τις πιο ενδόμυχες αισθήσεις των γυναικών".

Για να διαδώσει αυτό το μήνυμα, ο οίκος επέλεξε τη Gaga τόσο για τις ιταλικές ρίζες της, όσο και για την αίσθηση της ατομικότητας και της ενσωμάτωσης. "Lady Gaga σημαίνει ελευθερία, αυτογνωσία, καθαρή καρδιά", δήλωσε ο Piccioli. "Η συμμετοχή της σε αυτήν την καμπάνια αυξάνει τη συμβολική δύναμη του έργου στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι η εικόνα μιας γενιάς. Το μήνυμα της ελευθερίας, του πάθους για την τέχνη, της συνείδησης και της ισότητας είναι το ίδιο με το οποίο υποστηρίζει η κοινότητα Valentino. Είμαι τόσο περήφανος που την έχω. "

Η καμπάνια της Gaga θα κάνει το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο, ακολουθώντας την παγκόσμια κυκλοφορία του Voce Viva. Η τραγουδίστρια είναι εδώ και καιρό οπαδός του Valentino, έχοντας φορέσει στο παρελθόν αρκετά κομμάτια του οίκου στο κόκκινο χαλί κατά την προώθηση του A Star is Born.