5 τρεντ της νέας σεζόν για γυναίκες που έχουν περάσει τα 40

POP UP TEAM
/
15 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κανείς δε μπορεί να σου πει τι είναι hot και τι όχι. Μια έμπειρη γυναίκα ξέρει πώς να ανανεώνει την εικόνα της, σε κάθε αλλαγή της εποχής.

Ο χειμώνας που έρχεται κουβαλάει μεγάλο ειδικό βάρος υπό την παγκόσμια συνθήκη της πανδημίας, οπότε εμείς έχουμε μεγαλύτερο χρέος απέναντι στους εαυτούς μας για να ελαφρύνουμε τη διάθεση μας και να «γιορτάζουμε» τις στιγμές μας.

Μία καλή αφορμή για γιορτή είναι οι καθημερινές μας εμφανίσεις, οι οποίες αν και έχουν προσαρμοστεί στις συνθήκες της νέας εποχής, δεν παύουν να μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς και στιλάτες. Το στυλ είναι σαν κουκούλι προστασίας, άλλωστε.

Στο παρακάτω βίντεο, η Busbee Style – Fashion Over 40, καταγράφει τα 5 τρεντ της νέας σεζόν, για γυναίκες που έχουν περάσει τα σαράντα, ώστε να μας βοηθήσει να δούμε πού θα εστιάσουμε.

Ιδού που καταλήγει:
1. Κάπες και cardigans: Ό,τι πιο φίνο και προστατευτικό, μιας και από το σχήμα και το υλικό και μόνο των πανωφοριών αυτών, η αίσθηση γλυκαίνει. Σαν να φωλιάζουμε μέσα σε κάτι μαλακό και ζεστό, σαν το μανδύα των καθημερινών ηρωίδων, των γυναικών που καλούνται να είναι δραστήριες, αποτελεσματικές και στιλάτες, ταυτόχρονα.

2. Οι ψεύτικες γούνες: Οι αληθινές έχουν περάσει στο παρελθόν μια για πάντα και καλό θα ήταν να μην της φοράμε ακόμα κι αν είναι vintage. Η κακοποίηση των ζώων δεν είναι κάτι που συγχωρείται, ενώ ο νόμος, ευτυχώς πια, προστατεύει τα ζώα. Οι ψεύτικες γούνες είναι πολύ πιο ελαφριές, πολύ πιο στιλάτες και πολύ πιο ζεστές.

3. Το καρό ύφασμα: Σε όλες του τις εκφάνσεις και σε όλα τα στυλ. Όλα τα καρό, όλων των ειδών, όλοι οι πιθανοί χρωματισμοί. Σε παντελόνια, φούστες, top, πανωφόρια. Σε καθε περίπτωση μια εμφάνιση βασισμένη στο καρό είναι σίγουρα μια κερδισμένη εμφάνιση. Ειδικά φέτος αλλά και γαι πολλά χρόνια μετά.

4. Οι 50 αποχρώσεις του καφέ: Ένα δύσκολο χρώμα και παρεξηγημένο, που μας κρατάει μακριά από μια φωτεινή εμφάνιση, φέτος κερδίζει έδαφος, χαρίζει φινέτσα και έξτρα μυστήριο, ενώ φανερώνει τη ζέστη και τη γλύκα που διαθέτει σαν χρώμα. Κολακεύει με μια κίνηση.

5. Τα baggy τζιν: Τα 80s είναι ξανά εδώ, μέσα από τα τρεντ που τα εόχαν χαρακτηρίσει. Τα cropped top και τα baggy τζιν, μεταξύ άλλων. Τα «παντελόνια-πιέτες», όπως τα λέγαμε στην Ελλάδα. Άκρως θηλυκά, στρογγυλεύουν το σώμα και κάνουν τα πόδια να μοιάζουν πιο μακριά, μιας και η μέση φτάνει ψηλά, κάτω από το στήθος. Ταιριάζουν με ζώνες, κάτι που κάνει ακόμα πιο έντονο το εφέ «μέση δαχτυλίδι». Τα αγαπάμε.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΔΕΕΣ:

http://youtu.be/alOlCOaef3w

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved