Μελάνια Τραμπ: Υποδέχτηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με Balenciaga & στιλέτο

POP UP TEAM
/
24 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Για τελευταία φορά, η Μελάνια Τραμπ υποδέχτηκε το έλατο που θα στολιστεί φέτος στον Λευκό Οίκο.

Το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα αποτελέσει το επίκεντρο του φετινού εορταστικού στολισμού, υποδέχτηκε για τελευταία φορά στον Λευκό Οίκο η Μελάνια Τραμπ σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην Ουάσινγκτον. Η Πρώτη Κυρία περίμενε στην είσοδο την άμαξα που μετέφερε το έλατο ύψους 5,5 μέτρων.

Φορώντας ένα απίθανο μαυρόασπρο καρό παλτό Balenciaga, μαύρα δερμάτινα γάντια με κουμπιά και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες στιλέτο, η Μελάνια κατέβηκε τα σκαλιά του Λευκού Οίκου με τη βοήθεια ενός στρατιώτη.

Η απερχόμενη πρώτη κυρία της Αμερικής ήταν χαμογελαστή και δεν φόρεσε μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ περπάτησε γύρω από το βαγόνι για να “εξετάσει” το δέντρο.

Αφού ολοκλήρωσε την… επιθεώρηση, η Μελάνια ευχήθηκε “Καλά Χριστούγεννα” και χαιρέτησε τους φωτογράφους και τα μέλη του τύπου που συγκεντρώθηκαν για αυτή τη σύντομη υπαίθρια εκδήλωση.

Το δέντρο θα στολιστεί και θα αποτελέσει το επίκεντρο της εορταστικής διακόσμησης του Λευκού Οίκου.

Ο στολισμός, τον οποίο θα επιμεληθεί η Μελάνια, θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες με επίσημη φωτογράφηση, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved