Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πήγε βόλτα στη Νέα Υόρκη με το πιο ωραίο μπουφάν του χειμώνα

POP UP TEAM
/
27 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αν πιστεύετε ότι τα πουπουλένια μπουφάν είναι βαρετά και αδιάφορα τότε δεν έχει δεί αυτό.

To όνομα της έχει γίνει συνώνυμο της Νέας Υόρκης και, φυσικά, του στυλ. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει καταφέρει αυτό που λίγες ηθοποιοί έχουν καταφέρει στη ζωή τους. Να συνδέσει την παρουσία της όχι μόνο με έναν ρόλο, αλλά με μία ολόκληρη πόλη και με την αειθαλή αγάπη των γυναικών για τη μόδα, για τα αντικείμενα που κάνουν τη ζώη λίγο πιο γκλάμορους και φωτεινή.

Και το αποδεικνύει ξανά και ξανά. Η πρωταγωνίστρια του Divorce εθεάθη στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου, της πόλης που λατρεύει, με ένα υπέροχο, πουπουλένιο μπουφάν, ένα item το οποίο αποτελεί, έτσι κι αλλιώς, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα.

Το υπέροχο κομμμάτι που διάλεξε ανήκει στο brand Farm Rio και είναι τη επιτομή της φωτεινότητας και του statement ρούχου. Τα φανταστικά, πολύχρωμα εξωτικά μοτίβα του ξεχωρίζουν από απόσταση και η Σάρα Τζέσικα τα συνδύασε ιδανικά με ένα πιο ήσυχο outfit το οποίο αποτελούνταν από μιλιτέρ παντελόνι, μπλε πλεκτό πουλόβερ από κασμίρι, φούξια,, εντυπωσιακές γόβεςτου δικού του brand.

Σίγουρα δίνει μία άλλη διάσταση σε ένα πολυφορεμένο κομμάτι, το οποίο, ίσως, πολλοί να βρίσκουν βαρετό και αναμενόμενο. Θα μπορούσαμε να φανταστούμε εύκολα την Κάρι Μπράντσο με αντίστοιχο outfit να πηγαίνει σε κάποιο ραντεβού της με τον Mr.Big.

Δείτε στις δύο παρακάτω αναρτήσεις την εμφάνιση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ:

Jungle Pop Puffer €‌305.00 

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved