Έλεν Μίρεν: «Η αυτοεκτίμηση δεν πηγάζει από μέσα σου, αλλά από τα πράγματα που κάνεις για άλλους ανθρώπους»

POP UP TEAM
/
30 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι εταιρείες καλλυντικών αναζητούν πλέον πρέσβειρες ανάμεσα σε πρόσωπα που αποπνέουν εσωτερική ομορφιά και που με τον τρόπο σκέψης και ζωής τους λειτουργούν ως πρότυπα για γυναίκες κάθε ηλικίας. Με αυτή τη φιλοσοφία, η L’ Oreal Paris δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερη μούσα από την 75χρονη Έλεν Μίρεν, που δεν κλείνει τα μάτια της στο πέρασμα του χρόνου, αλλά τολμά να αστειευτεί με αυτό και να αναζητήσει την ομορφιά του.

«Δεν με ενδιαφέρει να μεγαλώσω με χάρη, θέλω να μεγαλώσω άχαρα» είπε χαριτολογώντας στο Harper’s Bazaar, προσθέτοντας: 

«Το πέρασμα του χρόνου είναι ένας λόγος να γιορτάσεις, πρόκειται για μια περιπέτεια χωρίς τέλος. Αυτό είναι που απολαμβάνω».

Η ίδια θεωρεί ιδιαίτερα «κουλ» το γεγονός ότι το brand την υποδέχθηκε όταν είχε περάσει τα εξήντα χρόνια της και εκείνη το δικαίωσε μεταλαμπαδεύοντας την εμπνευστική νοοτροπία της και τη χαρά της ζωής που τη χαρακτηρίζει: «Θέλω να ενθαρρύνω και να βοηθήσω νέους ανθρώπους να ανακαλύψουν τη δική τους αξία και την ικανότητά τους να προχωρήσουν στη ζωή. Από την εμπειρία μου, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση δεν πηγάζουν από μέσα μας, έρχονται όταν αρχίσεις να αναζητάς πράγματα που μπορείς να κάνεις στον κόσμο για άλλους ανθρώπους».

Στην πρώτη καραντίνα, ένα από τα πράγματα που βοήθησαν την ψυχολογία της, όπως είπε, ήταν μικρές ρουτίνες ομορφιάς που κράτησε ακόμα και όταν δεν έβγαινε από το σπίτι: «Κάθε μέρα βαφόμουν, έφτιαχνα τα μαλλιά μου, έβγαζα τις πιτζάμες και ντυνόμουν, όχι για να βγω έξω αλλά για να μείνω στο σπίτι». Ένα άλλο μυστικό επιβίωσης ήταν το πρόγραμμα άσκησης, που ακολούθησε ευλαβικά με το σύζυγό της: «Λόγω της προχωρημένης ηλικίας μας, συμφωνήσαμε να φροντίσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε την υγεία μας. Ο καθένας μας υιοθέτησε από ένα πρόγραμμα άσκησης: εγώ γιόγκα και εκείνος πιλάτες. Ήταν μια σπουδαία ευκαιρία να αναζωογονηθούμε».

Και όσες από εμάς απολαμβάνουμε να κάνουμε shopping στο τμήμα καλλυντικών των φαρμακείων, θα ταυτιστούμε με την «Dame» της υποκριτικής που χαρακτήρισε μια επίσκεψη στο φαρμακείο «έναν οικονομικό τρόπο να καλομάθω τον εαυτό μου. Είναι η μεγαλύτερη απόλαυσή μου».

 

via womantoc.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved