Naomi Campbell: Αυτό είναι το «μυστικό όπλο» για τα καλλίγραμμα πόδια της

POP UP TEAM
/
10 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ποια γυναίκα δεν έχει ζηλέψει τα καλλίγραμμα πόδια της Naomi Campbell; «Δεν είναι οδυνηρό, αλλά δεν είναι και καταπραϋντικό», λέει η Naomi Campbell χαμογελώντας αναφερόμενη στις ασκήσεις που κάνει στον διάδρομό της προκειμένου να διατηρεί το σώμα (και κυρίως τα πόδια της) σε φόρμα.

Η «μαύρη γαζέλα της πασαρέλας» όπως την αποκαλούν χρόνια τώρα όλοι οι σχεδιαστές μόδας στον κόσμο, αποκαλύπτει το τελετουργικό της πρόγραμμα για να μπορεί να διατηρεί τα πόδια της δυνατά, λεπτά και πανέμορφα.

Η Naomi Campbell αποκάλυψε δε πως πριν ανέβει στον καθιερωμένο της διάδρομο κάνει ένα μασάζ χαλάρωσης. Στο τελευταίο video που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, η Campbell αποκαλύπτει την προετοιμασία που έκανε για την εμφάνισή της στην νέα collection του οίκου Fendi Couture, στην collection-ντεμπούτο του σχεδιαστή Kim Jones, όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Demi Moore, Kate Moss και Christy Turlington.

Το πρωί του show, η ετοιμασία της Campbell ξεκίνησε στο στούντιο Olfa Perba του Παρισιού για θεραπεία λεμφικού σε όλο το σώμα, με μια τεχνική που χρησιμοποιεί ειδικά ξύλινα εργαλεία για τη χαλάρωση των μυών.

«Προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα μπορώ, στην πραγματικότητα, επειδή είμαι 50 ετών», εξηγεί η Campbell καθώς η μασέρ κάνει ένα βαθύ μασάζ στα πόδια της χρησιμοποιώντας μια σειρά από διαφορετικά εργαλεία. «Οι γυναίκες στην ηλικία μου έχουν κατακράτηση υγρών».

Εκτός από το φούσκωμα, ένα λεμφικό μασάζ ενισχύει τη ροή και την κυκλοφορία του αίματος, καθώς επίσης στοχεύει στο χαλάρωμα του δέρματος και της κυτταρίτιδας. «Είναι σαν να με πλάθουν σαν ψωμί», λέω γελώντας η Campbell, μιλώντας στην κάμερα.. «Αυτό θέλεις για το σώμα σου», λέει. «Να μην έχει κόμπους και κυτταρίτιδα».

 

Δες το video με την προετοιμασία της καθώς και τα backstage από το show του οίκου Fendi στο οποίο πρωταγωνίστησε το supermodel και έκλεψε γι΄ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις…

http://youtu.be/MHgmkIJ2aTU

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved