Anya Taylor-Joy: Πόσο κόστισε η εμφάνιση της στις Χρυσές Σφαίρες

POP UP TEAM
/
4 Μαρτίου, 2021

Η Anya Taylor-Joy, της σειράς «Το Γκαμπί της Βασίλισσας» εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες με μια μοναδική τουαλέτα Dior και πανάκριβα κοσμήματα Tiffany & Co.

Η βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών ήταν μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της μέχρι τώρα πορείας της και η Anya Taylor-Joy έκανε ό,τι μπορούσε να λάμψει και να την απολαύσει. Με δύο υποψηφιότητες, ως καλύτερη ηθοποιός για την ταινία «Έμμα» και για τη σειρά «Το Γκαμπί της Βασίλισσας», ήταν μια από τις βασίλισσες του event.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Γκαμπί της Βασίλισσας» μπορεί και να φόρεσε ό,τι πιο ακριβό φορέθηκε σε ένα τέτοιο καλλιτεχνικό event. Ενός event που ανάμεσα σε υποψηφιότητες, ταινίες, σειρές, υποκριτικές συγκρίσεις και αστειάκια, βρίσκουν την ιδανική τους θέση οι πιο ιδιαίτερες και ακριβές δημιουργίες της haute couture.

Ας γυρίσουμε όμως στην δεσποινίδα «Γκαμπί». Καταρχάς η πράσινη Dior τουαλέτα της δεν μπορεί να κοστολογηθεί γιατί φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη από την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου.

Εκεί όμως που η 24χρονη ηθοποιός τα έδωσε όλα ήταν στα κοσμήματα, όλα από το Tiffany & Co όλα από πλατίνα και χρυσό. Το βραχιόλι της κόστιζε 195.000 δολάρια, το δακτυλίδι της 130.000 δολάρια και τα σκουλαρίκια της 1.500.000 δολάρια (ναι, ενάμισι εκατομμύριο, καλά διαβάσατε).

Ο στιλίστας Law Roach μοιράστηκε στο instagram τα ντεσού της προετοιμασίας της πρωταγωνίστριας για να πάρουμε μια ιδέα από τα παρασκήνια και να δούμε από κοντά το φόρεμα. Κι όλα αυτά σε ένα διαδικτυακό event. Πού να τελειώσει ο κορωνοϊός δηλαδή!

Η Anya Taylor-Joy, κρίνοντας από τις αναρτήσεις της στο instagram, έχει τριπάρει για τα καλά με το γκλαμ και παίζει υποδειγματικά, εκτός από σκάκι, και το παιχνίδι του ακριβού ενδυματολογικού γούστου. Αγαπημένοι της είναι οι Dior και Viktor & Rolf, που τους τιμά και την τιμούν αναλόγως. Πάντως στις δημόσιες επίσημες παρουσίες της έχει φορέσει επίσης Gucci, Chanel, Dolce & Gabbana.

Εκτός από ηθοποιός η Άνια είναι και μοντέλο. Γεννημένη στη Φλόριντα, έχει ρίζες από Γκάμπια, Αργεντινή και Σκωτία. Μιλάει άπταιστα ισπανικά, αφού μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες. Στα έξι της βρέθηκε στο Λονδίνο οικογενειακώς, όπου για δύο χρόνια αρνιόταν να μιλήσει αγγλικά προσπαθώντας να εξαναγκάσει τους γονείς της να γυρίσουν στην Αργεντινή. Τελικά της πέρασε το γινάτι και μίλησε αγγλικά, όμως συνέχισε να κάνει κασκαρίκες στους δικούς της. Στα 14 έφυγε μόνη της από το Λονδίνο για να ζήσει στη Νέα Υόρκη. Κάνοντας ζάπινγκ ανάμεσα σε Λονδίνο και Μεγάλο Μήλο, στα 16 εντοπίστηκε έξω από τα Harrods από σκάουτερ ενός πρακτορείου μοντέλων. Από το μόντελινγκ πέρασε στην υποκριτική, όπου πλέον την απολαμβάνουμε.

 http://youtu.be/CDrieqwSdgI

 

 Με πληροφορίες από Look mag

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved