Τώρα έχουμε έναν λόγο παραπάνω να ανυπομονούμε για να ανέβει η δεύτερη σεζόν στο Netflix.

Οι σειρές του Netflix ήταν από τα λίγα πράγματα που μας έδωσαν στιγμές χαράς μέσα στο δύσκολο χρόνο της καραντίνας. Όπως το Emily in Paris, η ανάλαφρη ιστορία μιας νεαρής Αμερικανίδας στο Παρίσι που μας έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την καταπιεστική καθημερινότητά μας, χαζεύοντας υπέροχες εικόνες της γαλλικής πρωτεύουσας και, φυσικά, υπέροχα ρούχα.

Εξάλλου, το όνομα της Patricia Field στο ρόλο της ενδυματολόγου της σειράς ήταν αρκετό για να είμαστε σίγουροι πριν ακόμα δούμε τα επεισόδια ότι το styling θα ήταν από μόνο του ένα από τα highlights -και δεν απογοητευτήκαμε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά πήρε παράταση και ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να ανέβει στην πλατφόρμα προς το τέλος του 2021. Και μάλιστα, αυτή τη φορά, θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φαν, αφού ένας Έλληνας σχεδιαστής έχει συμφωνήσει να "ντύσει” με τις δημιουργίες του τις πρωταγωνίστριες!

Ποιος είναι ο Έλληνας σχεδιαστής του Emily in Paris;
Πρόκειται για το Βασίλη Ζούλια ο οποίος έχει ήδη στείλει έναν μεγάλο αριθμό από ρούχα με την υπογραφή του στην παραγωγή που αναμένεται να περιληφθούν στα κομμάτια που θα "ντύσουν” τις ηρωίδες της σειράς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι σταρ που θα φορέσουν τις δημιουργίες του επί της οθόνης είναι η Lily Collins (η τηλεοπτική Emily) και η Philippine Leroy-Beaulieu (που υποδύεται την διευθύντρια της Savoir, της εταιρείας όπου εργάζεται η Emily στο Παρίσι) και η διαδικασία του fittind θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν γνωρίζουμε ωστόσο ακόμα εάν το όνομα του σχεδιαστή θα αναφέρεται με κάποιο τρόπο στο σενάριο.

Η Patricia Field που έχει ήδη αναφέρει σε συνεντεύξεις της ότι πρόκειται να συνεργαστεί με τον Βασίλη Ζούλια, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία να συμβάλει προκειμένου κάποιοι Έλληνες σχεδιαστές τη δουλειά των οποίων εκτιμά (ανάμεσά τους και ο Άγγελος Μπράτης) να προωθήσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό.

Στον πρώτο κύκλο της σειράς είδαμε δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών και πολύ μεγάλων οίκων, όπως οι Chanel, Dolce&Gabbana, Alexandre Vaultier, Christian Siriano και άλλοι. Άλλωστε, όπως έχει πει η Patricia Field, η ίδια αντιμετωπίζει τη σειρά "σαν ένα είδος εξελιγμένης βερσιόν του Sex & the City", οπότε δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο! Η συνέχεια στο Netflix τον ερχόμενο Δεκέμβριο...